Sohbet & Muhabbet Konusu

Asıl ruh hastalığı nedir biliyor musun hiç tanımadığın kadına sırf sevmiyorsun diye ecünnü, çingene vs. diye laf atmak. :A Neyse seni yine kapak ettiğime göre gidebilirsin. :Z
Oha ya, o zaman baş ruh hastası sensin. Hiç tanımadığın erkeklere keko, kalitesiz vs. diye laf atan, izlemediği dizileri yerin dibine sokan kim acaba? Bir de kapak ettim diyorsun. Az tutarlı ol, senin kendinle çelişmelerinden bana ikrah geldi. :A

Zayıf şeyler hangisi? Şefkat Gibi ve Nasıl Zor Şimdi'yi dinlememişsindir bile. :A
Dinlemediysem zayıftır. :A Az önce biraz dinleyip zayıflıklarını tescilledim üstelik. :A

Kim Bilebilir Aşkı da pek sevdiğim şarkılarından sayılmaz. Armağan ve Kelepçe gerçekten iyi onlara lafım yok. :A

• Olmamış
Reactions: phoebebuffay
Zayıf şeyler hangisi? Şefkat Gibi ve Nasıl Zor Şimdi'yi dinlememişsindir bile. :A
Parçaları tek tek dinledim.Müzik ve sözleriden çok klibine değinmek isterim. Kelepçe'de Ormanda Kaybolan Kırmızı Başlıklı kızı mı canlandırıyor? :A Son klipte de kimono kılığında Uzakdoğu esintilerinin yoğun olduğu bir görseller manzumesi karşımıza çıkıyor .:A @bazinga

Dinlemediysem zayıftır. :A Az önce biraz dinleyip zayıflıklarını tescilledim üstelik. :A

Kim Bilebilir Aşkı da pek sevdiğim şarkılarından sayılmaz. Armağan ve Kelepçe gerçekten iyi onlara lafım yok. :A
Dinlemediysem zayıftır mantığının -yani popüler değilse zayıftır mantığının- herhangi bir filmi popüler değilse kötüdür diye yargılamaktan bir farkı yok. İleri sararak 15 saniye göz atıp şarkıyı yargılamanın da bir filmi 15 dk izleyip yargılamaktan farkı yok. :A

Bunlar klasik pop şarkılar değil zaten, bu yüzden de hak ettiği değeri göremediler. Kadın böyle kaliteli şarkılar tutmayınca da sıradan pop müziğe geçiş yaptı. :A Neyse Ece Mumay dinlemeye devam edin siz. :A

• Güldürdün
Reactions: bazinga
Dinlemediysem zayıftır mantığının -yani popüler değilse zayıftır mantığının- herhangi bir filmi popüler değilse kötüdür diye yargılamaktan bir farkı yok. İleri sararak 15 saniye göz atıp şarkıyı yargılamanın da bir filmi 15 dk izleyip yargılamaktan farkı yok. :A

Bunlar klasik pop şarkılar değil zaten, bu yüzden de hak ettiği değeri göremediler. Kadın böyle kaliteli şarkılar tutmayınca da sıradan pop müziğe geçiş yaptı. :A Neyse Ece Mumay dinleme devam edin siz. :A
Benim radarımdan geçmemiş pop şarkı azdır. (Son 5-6 yıldır süren Türkçe pop düşüş dönemi albümleri hariç :A) Mutlaka dinlemişimdir de kalıcı dinleme havuzuna atmamışım. Burada da kastettiğim odur. :A

Keşke Hande Yener de Ece Mumay gibi eğlenceli şarkılar yapabilse de keyifle dinlesek. :A

Benim radarımdan geçmemiş pop şarkı azdır. (Son 5-6 yıldır süren Türkçe pop düşüş dönemi albümleri hariç :A) Mutlaka dinlemişimdir de kalıcı dinleme havuzuna atmamışım. Burada da kastettiğim odur. :A

Keşke Hande Yener de Ece Mumay gibi eğlenceli şarkılar yapabilse de keyifle dinlesek. :A
Bütün popüler şarkıcıların her şarkısını dinlemen mümkün değil ki. Klipli hit şarkılarını dinlemişsindir sadece. Tek başına Hande Yener'in 14 albümü, 200'den fazla şarkısı var. Ben bile yarısını hatta belki daha azını anca dinlemişimdir. :A

Bu albüm (Apayrı) neredeyse çoğu dinleyenler tarafından Türk pop tarihinin en iyi albümlerinden biri olarak görülüyor. Gerçi direkt pop diye yaftalamak bile haksızlık olur.

Neyse sana Ece Mumay ile iyi eğlenceler. :A

Bütün popüler şarkıcıların bütün şarkılarını dinlemen mümkün değil ki. Klipli hit şarkılarını dinlemişsindir sadece. Tek başına Hande Yener'in 14 albümü, 200'den fazla şarkısı var. Ben bile yarısını hatta belki daha azını anca dinlemişimdir. :A

Bu albüm (Apayrı) neredeyse çoğu dinleyenler tarafından Türk pop tarihinin en iyi albümlerinden biri olarak görülüyor. Gerçi direkt pop diye yaftalamak bile haksızlık olur.

Neyse sana Ece Mumay ile iyi eğlenceler. :A
200 şarkı 10-11 saat eder, hiçbir şey değil. :A

Pop demeyelim de üstün nitelikli müzik sanatı örneği falan mı diyelim? :A Baya pop şarkılar işte. :A

200 şarkı 10-11 saat eder, hiçbir şey değil. :A

Pop demeyelim de üstün nitelikli müzik sanatı örneği falan mı diyelim? :A Baya pop şarkılar işte. :A
Rock veya rap olmayan her şarkıyı pop diye kategorilendirecek evet hepsine düz pop şarkılar diyebiliriz. Gerçi albümde rock şarkı da var ama neyse. :A

• Güldürdün
Reactions: bazinga
Arkadaşlar bir konuya yapılan yorumları okurken bazen yanlışlıkla şikayet et butonuna elim çarpıyor, hemen geriye basıyorum ama inşallah şikayet etmiş olmuyorumdur :A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl and Dosi
Arkadaşlar bir konuya yapılan yorumları okurken bazen yanlışlıkla şikayet et butonuna elim çarpıyor, hemen geriye basıyorum ama inşallah şikayet etmiş olmuyorumdur :A
Mobilde bende çok yapıyorum bu ara, sanırım o mavi tuşa elin kaymadığı sürece hiçbir sıkıntı yok :A

• Güldürdün
Reactions: Cervantes
Favori üye iken ben de hep acaba yanlışlıkla oluyormu diyordum. Merak etme olmuyor :A ekrana gelen yazıda tekrar şikâyet et seçeneğini tıklarsan olur :A

• Güldürdün
Reactions: Cervantes
Mobilde bende çok yapıyorum bu ara, sanırım o mavi tuşa elin kaymadığı sürece hiçbir sıkıntı yok :A
Favori üye iken ben de hep acaba yanlışlıkla oluyormu diyordum. Merak etme olmuyor :A ekrana gelen yazıda tekrar şikâyet et seçeneğini tıklarsan olur :A
Oh iyi bari. O mavi tuşu ve tekrar şikayet et yazısını bile görmedim, şikayet ettim endişesi ile nasıl geri tuşuna bastıysam artık :A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl and Dosi
Oh iyi bari. O mavi tuşu ve tekrar şikayet et yazısını bile görmedim, şikayetim ettim endişesi ile nasıl geri tuşuna bastıysam artık :A
Benim önceki telefonum batarya sorunu yaşıyordu. Ben tıklamadan kendiliğinden basıyordu ve pencereler açılıyordu. Panikle yan tuşuna basıp kapatıyordum hep :A

Bu arada geçen burada 4 kişi bir dizi açtı diye şaşırmışsın ama rekorumuz 10 kişi :A