Sigarayı Neyle İçiyorsunuz ?

cookies

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
18,862
Puanı
1,060
Tek mi içiyosunuz yoksa kahve, çay vb. ürünlerle mi :D

Nerelerde yürüyosun :A
Evden bir çıkıyorum eğer yalnızsam canım nereyi isterse, burda pek bir şey olmadığı için markete falan gidiyorum sonra da dolanıp hop eve dönüş :A Bazen de evin etrafında dolanıyorum :A Bazen aşağıya iniyorum arkadaşlarımla kapıdan kapıya giderken buluyorum kendimi :A

• Beğendim
Reactions: cookies
Evden bir çıkıyorum eğer yalnızsam canım nereyi isterse, burda pek bir şey olmadığı için markete falan gidiyorum sonra da dolanıp hop eve dönüş :A Bazen de evin etrafında dolanıyorum :A Bazen aşağıya iniyorum arkadaşlarımla kapıdan kapıya giderken buluyorum kendimi :A
Nerde yaşıyosun :bhr:
------

Sigara içmem. Pahalı. Onu alacağım para ile çikolata alır onu yer şekerimi yükseltir ona bağımlı olurum 😂
Aynı benim gibi düşünüyosun :A Ben hep başkalarından otlanırım
------

İçmiyorum ama içenler sayesinde pasif içici oldum sanırım :A Dumanından bile nefret ediyorum para vermeye bile değmez
Hiç içmedin mi :A

• Beğendim
Reactions: slhttnmtl
Nerde yaşıyosun :bhr:
------

Aynı benim gibi düşünüyosun :A Ben hep başkalarından otlanırım
------

Hiç içmedin mi :A
Yok içmedim ya
------

Benim babam 4 paket içiyor. Ben içmesemde benim ciğerlerde bim poşeti gibi olmuştur sanırım. 😂
Babam tasarrufa başladı tütün içiyor uzun zamandır ama kokusu bütün odayı sarıyor çok kötü kokusu var :A
Çalıştığım yerde çok içiyorlar açık alanda normalde olsa sigara içilen ortamda bile durmayı sevmiyorum :D

• Güldürdün
Reactions: cookies and Gizmen
Yok içmedim ya
------

Babam tasarrufa başladı tütün içiyor uzun zamandır ama kokusu bütün odayı sarıyor çok kötü kokusu var :A
Çalıştığım yerde çok içiyorlar açık alanda normalde olsa sigara içilen ortamda bile durmayı sevmiyorum :D
Aslında bu babamın tasarruf modu. 😂 Bir ara puro filan içiyordu adam. Şimdi normale döndü. Bir kaç zamana da bunu da bıraktımıydı babamı sigaralardan kurtarmış olacağız ama biz değil money sağolsun 😂

• Beğendim
Reactions: cookies