Emre Ozansoy
Moderatör
Açtığım konuların çoğu bizim taş devrinden kalmaydı..çok aradım seni 😉Bi sürü bildirim vardi ama eskilere bakamıcam İyiliğime andıysanız düğünüzüe geleyim Yok kötü dedikoduysa ....
@Forumdash 1 yılda 23250953092 kez kulaklarını inletmişimdir.
HB@Forumdash hoş geldin, görünce şaşırdım.
Şuan bakamam ama kesin dnüş zamanı kafama kakarak konuya baktırsan da hakkındırAçtığım konuların çoğu bizim taş devrinden kalmaydı..çok aradım seni 😉
Yok dostum...okadar konuya zorla baktırırsam kalan azıcık ömrün yetmezHB
Şuan bakamam ama kesin dnüş zamanı kafama kakarak konuya baktırsan da hakkındır
İnş diyelim Umarım admin filan olursun döndüğümdeYok dostum...okadar konuya zorla baktırırsam kalan azıcık ömrün yetmez
Sen artık yenileri yakala yeter
Bundan sonra burdaysan merak etme bol bol etiket atarım bizim çağlarda gezinirken 😉
@bazinga Patrondan memnunuz yaaaaİnş diyelim Umarım admin filan olursun döndüğümde
Abi naptım yine.Eh bakalım artık..ilerisi ne gösterecek. Kabine toplantısı yakındır
Senin bu torun @dreamy kulaklarını burdan alıp oraya yollayacağım
Yapmışındır birşeylerAbi naptım yine.
@Forumdash bile foruma döndü biz görüşemedik.Ne zaman görüşecez laannn Bak dedende geldi
En son bana emanet etmişdi araya çinliler girdi
@Forumdash
Burcu'nun performansını beğendin demek işte böyle dize gelirsin.Son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerdendi. Basit bir senaryosu olmasına rağmen iyi bir kurgu ve oyunculuklarla epey ilgi çekici ve eğlenceli bir film ortaya çıkmış.
Sonu klasik olur, kötü adam Marla'yı öldürür ve film öyle biter derken beklenenin aksine ortak olup çok büyük para kaldırdılar. İkisinin de birbirlerini öldürme konusunda başarısız olması da filmi klişelikten kurtarmış. Gerçi öldürmeye niyeti olan kaza süsü vermek ya da yol ortasında bırakmak yerine daha kesin çözümler kullanırdı ama. Tam TV programının ardından film mutlu son ile bitecek diye beklerken sürpriz bir şekilde Marla'nın canını yaktığı başka bir adam tarafından öldürülmesi fazlasıyla şaşırttı.
8/10
Burcu bu kadının yanından bile geçemez, hadsizlik etme.Burcu'nun performansını beğendin demek işte böyle dize gelirsin.
Yanından geçmesine gerek yok zaten ikisi de aynı kişi.Burcu bu kadının yanından bile geçemez, hadsizlik etme.
Bir doktora görünme vaktin gelmiş senin artık.Yanından geçmesine gerek yok zaten ikisi de aynı kişi.
Linç kültürü iyidir ismim yayılıyorAlıntılara bak sanki hakaret etmiş de laf atıyorlar. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovuyorlar tamam da uyduruk kurgu karakter için yapmayın bari. @denizz19 yanındayım hiç merak etme.
Bu fotoda pek belli olmuyor ama sosyal medyada benzerlik konusunda aynı fikirde olan pek çok kişiye denk gelmiştim o yüzden bence sen doktora görün.Bir doktora görünme vaktin gelmiş senin artık.