Aşk 101'i kastetmiştim, diğerlerinde yan rol olduğunu biliyorum kendini boşuna yırtmışsın.Çukur'da yan rol, Vatanım Sensin'de yan rol, Arif v 216'da yan rol.. Aşk 101'de başrol sayılır ama orada eşit ağırlıklı toplam 5-6 başrol var. Tek gerçek başrolü Afra Saraçoğlu'yla çektiği filmdi ama o da patlamıştı yani halkımız sevmiyorsa zorlamanın anlamı yok.
Aşk 101'de o değil başkası olsa da o dizi başarılı olacaktı çünkü Netflix etkisi. Neyse Bağcılar kekosu tiplileri ekrana jön yaparlarsa böyle batarlar işte geçmiş olsun.Aşk 101'i kastetmiştim, diğerlerinde yan rol olduğunu biliyorum kendini boşuna yırtmışsın.
Kaç tane olursa olsun yine de başrol bu yüzden kudurmaya devamke. Talihsizlik oldu bu iş nazarlık olsun.
Çingene mahallesinden fırlamış Burcu hayranı mı söylüyor bunu.Aşk 101'de o değil başkası olsa da o dizi başarılı olacaktı çünkü Netflix etkisi. Neyse Bağcılar kekosu tiplileri ekrana jön yaparlarsa böyle batarlar işte geçmiş olsun.
Çingene bu oluyorsa ben de o mahalleye taşınmak isterim.Çingene mahallesinden fırlamış Burcu hayranı mı söylüyor bunu.
Ta kendisi, senin yerin oralar zaten, git hiç yabancılık çekmezsin.Çingene bu oluyorsa ben de o mahalleye taşınmak isterim.