Tmm Manolya hanım.Anlık sinirin sonucu, gönlünü alman tavsiye edilir.
Tmm Manolya hanım.Anlık sinirin sonucu, gönlünü alman tavsiye edilir.
Ne sorular biriktirmişsin içinde...Tmm Manolya hanım.
Bu kadar K.O yeter.Ne sorular biriktirmişsin içinde...
Hem doğru,hem yanlış çünkü sayaca işlemiyor.Umarım doğru yere yazıyorumdur.
Domates kafanın sebebi yanlışlıkla şarkıların yerini karıştırmışsın ondan. @12.Adam
Şaka maka öylesine attım yani.
Diğer tarafta listeler yapılıyor diye burası daha uygun geldi.Hem doğru,hem yanlış çünkü sayaca işlemiyor.
Etki edeceğini bilsem ben de buraya yazardım.Çaktın mı köfteyi ?Diğer tarafta listeler yapılıyor diye burası daha uygun geldi.
Dışarısı aşırı sıcaktı ama eve geldim evde üşüyorum
Bizim buradaki evler sağolsun dışardaki havayı sana yansıtmıyor neyseki eve aldanıp kalın giyinip çıkmadım dışarı.
İyi geldi gezmek
Evimiz kışında pek sıcak değil ama o şirketin umursamamazlığından dolayıYalıtım olması harika bir şey keşke buralarda öyle olsa çoğu ev, kışın sıcak yazın serin tutması yani
Zaten 1960'lar - 70'lerde filan Almanya'da örnekler almışız inşaatçılık sektöründe, o gurbetçiler akımında biraz öyle oldu dediğin gibiEvimiz kışında pek sıcak değil ama o şirketin umursamamazlığından dolayı
Bu arada Almanya evleri tr evleri gibi. Bu almıştım bir yaz giderken Bizimkiler gibi yalıtımı iyi değil
Dışarısı aşırı sıcaktı ama eve geldim evde üşüyorum
Bizim buradaki evler sağolsun dışardaki havayı sana yansıtmıyor neyseki eve aldanıp kalın giyinip çıkmadım dışarı.
İyi geldi gezmek
Sizin orada evler serin mi oluyor?Yalıtım olması harika bir şey keşke buralarda öyle olsa çoğu ev, kışın sıcak yazın serin tutması yani
Hamam gibi oluyor yazın, kışın buzluk gibiSizin orada evler serin mi oluyor?
Yok,ben @Dosi 'ye sordum.Sen İskandinav ya da mı yaşıyorsun?Hamam gibi oluyor yazın, kışın buzluk gibi
Öyleyse beni neden alıntılayıp "sizin orada evler serin mi" diye sordun benim alıntıda ne işim var?Yok,ben @Dosi 'ye sordum.Sen İskandinav ya da mı yaşıyorsun?
Tom& Jerry gibisiniz sizi ayırmak olmazdı.Öyleyse beni neden alıntılayıp "sizin orada evler serin mi" diye sordun benim alıntıda ne işim var?
Hangimiz Tom hangimiz Jerry @DosiTom& Jerry gibisiniz sizi ayırmak olmazdı.
Ben o sorunun cevabını zaten mesajımda önden vermiştim yazın serin, kışında serinYok,ben @Dosi 'ye sordum.Sen İskandinav ya da mı yaşıyorsun?
Gerçi Tom erkek, Jerry de dişi malum o yüzden pek düşünmeye gerek yok sanırım ama emin olamadım yine de@Dosi yanıt versin.