Dizi Doktoru'na güven olmaz diye boşuna demiyorum. O da başkaları gibi başka sitelerden alıyor.Yüzümü kara çıkardın Oya abla. Hayır perşembe bundan kat be kat daha kolay bir gün de halbuki...
Kadın kendine boşuna Dizi Doktoru demez, bence son dakika değişikliği yapıp seninkine haber verdiler.Dizi Doktoru'na güven olmaz diye boşuna demiyorum. O da başkaları gibi başka sitelerden alıyor.
Ama bu konuda inanmak istemiştim kendine.
Kadın kendine boşuna Dizi Doktoru demez, bence son dakika değişikliği yapıp seninkine haber verdiler.
Ben hala da inanıyorum, olay son dakika değişikliğinden ibaret. :S
Sen öyle san, her zamanki gibi ben haklıyım. 😎
Kendi düşen ağlamaz...Yüzümü kara çıkardın Oya abla. Hayır perşembe bundan kat be kat daha kolay bir gün de halbuki...
Kalp Yarası varken onlar ne ya.Off Kahraman babama bakıyordum ben yaaa
Kalp Yarası varken onlar ne ya.
Ben onları tamamen bırakırım bu diziyi seversem (seveceğimi düşünüyorum), tanıtımları çok iyi.Valla nete bırakacam kahraman babamı
Ben onları tamamen bırakırım bu diziyi seversem (seveceğimi düşünüyorum), tanıtımları çok iyi.
Ne güzel işte.Bol konaklı bir dizi daha
Kefaret perşembeye geçtiBence bütün kanallar ortak karar alıp Kazara Aşkın tutmasını istiyor
Perşembede tek başına bıraktılar diziyi
Kefaret izlenmiyodu zaten bu saatten sonra da izlenmez öyle onu saymamıştım o yüzden 😱Kefaret perşembeye geçti
Evet ama reytingleri kıyasladığımızda yaz dizileri ile aynı oranlara sahipKefaret izlenmiyodu zaten bu saatten sonra da izlenmez öyle onu saymamıştım o yüzden 😱