Büyük ihtimalle. Final yapacak zaten.Maraşlı gün değiştiricek o zaman 😱
Büyük ihtimalle. Final yapacak zaten.Maraşlı gün değiştiricek o zaman 😱
Ne malum belki perşembe olacak 😱Maraşlı gün değiştiricek o zaman 😱
Birsen Altuntaş, 28 Haziran Pazartesi demiş. Anlaşılan fragmanlanla netleleşecek tarih.
Fragman ile konuyu tekrar güncellerim. @slhttnmtl @Alos @Fks14 @Dosi
O zaman Kazara aşk 1.50 alırNe malum belki perşembe olacak 😱
Kazara Aşk ve bu 5 alacak, Kefaret de 0.O zaman Kazara aşk 1.50 alır
Önceki mesajları okumanı tavsiye ederim.Sonra hükmünü verirsin.Ne kasabı be adı üstünde doktor o, hem de gerçekleri söyleyen bir doktor.
Ufak at selocumKazara Aşk ve bu 5 alacak, Kefaret de 0.
Final yapacak bir dizi gün değiştirse ne olur ki?Maraşlı gün değiştirmemeli
Bunun yalan olmadığını biliyorum çünkü pazartesi zaten kalabalık, yeni bir diziyi daha nasıl kaldırsın. Hem Maraşlı 5 reyting alıyor, finale kadar garanti işte.Önceki mesajları okumanı tavsiye ederim.Sonra hükmünü verirsin.
2 Temmuz Cuma günü görüşelim haaUfak at selocum
Kazara Aşk ve bu 5 alacak, Kefaret de 0.
Alos, sana Gökhan Özen'in Ufak At da Civcivler Yesin parçasını armağan ediyor.Ufak at selocum
Final yapacak bir dizi gün değiştirse ne olur ki?
Aynen öyleAlos, sana Gökhan Özen'in Ufak At da Civcivler Yesin parçasını armağan ediyor.
çok saçma olmuşBirsen Altuntaş, 28 Haziran Pazartesi demiş. Anlaşılan fragmanlanla netleleşecek tarih.
bakalım Maraşlı hangi güne geçecek ama bu hamleyi sevmedim bu dizi tam perşembe günü dizisiydi neden böyle bir karar alındı anlamıyorum
Bir Zamanlar Çukurova kitlesi izler diye düşünür ve Perşembe olur diye bekliyordum bende.bakalım Maraşlı hangi güne geçecek ama bu hamleyi sevmedim bu dizi tam perşembe günü dizisiydi neden böyle bir karar alındı anlamıyorum
Perşembe olura güzel bir çekişme izleyeceğiz FOX ve atv'nin final yolunda olan dizilerdenBir Zamanlar Çukurova kitlesi izler diye düşünür ve Perşembe olur diye bekliyordum bende.
Maraşlı Salı yada Perşembe günü olur.