TV8 Kırmızı Oda - Dizi Yorumları

Yeni sezona saklayacaklar zaten onu. Dediğin gibi ya son sahne bu olacak ya da yukarı çıkacaktır ve bitecektir.
Yok onu anlamak zor değil zaten ama aynı kanalın işiyle bile bir tane ortak bölüm yapabilmişlerken gelecek sezonda da devam edecek olan ve başka kanaldaki işin karakteri daha uzun görünür mü emin değilim.

Peki boşuna mı getirdiler sence? :T:
Boşuna değil tabii ama Gülben daimi gelirse hem orada hem burada nasıl olacak ki? Ya da ileride Binnur Kaya iki dizide birden oynayabilir mi bunlar hep soru işareti. Olması gereken birlikte iyileşmeleri ama beklentimi şimdilik pek yükseltmiyorum maalesef. :(

42. BÖLÜM FOTOĞRAFLARI & ÖZETİ (Sezon Finali)
Mitra (Melisa Aslı Pamuk), otelin devir işlemlerinden sonra babasının aşkıyla tanışmaya gelip karşısında kendisini bulan Zafer’in yaşadığı şoku Doktor Hanım’a anlatır.

Zafer (Yiğit Özşener), eşi Nihal’e aşık olduğunu sevinç içinde Doktor Hanım’la paylaşırken, diğer yandan da babasının Mitra ile ilişkisi olduğunu öğrendikten sonra hayata karşı bakış açısının nasıl değiştiğini açıklar.

Zafer’le yeniden başlamanın heyecanını yaşayan Nihal (Esra Ronabar), hayatındaki değişimin doğurduğu güzel sonuçları Doktor Hanım’la paylaşarak ona teşekkür eder.

Sadi (Erkan Petekkaya), sıfırdan bir hayat kurmaya çalıştığını, Miço’ya çok duygulanacağı bir teklif götürdüğünü Doktor Hanım’la paylaşırken mutluluk gözyaşları döker.

Sadi’nin eşi Azra (Deniz Uğur), Doktor Hanım’la tanışmak için kızlarıyla birlikte kliniğe ziyaret gerçekleştirir. Doktor Hanım’ın kapısını çalan sürpriz isim ise herkesi şaşırtır.

re-hsyn0047-MWdg.jpg

re-hsyn0063-RjhR.jpg

re-hsyn9993-28LD.jpg

re-2-q2Ah.jpg

re-1-SCKc.jpg

re-hsyn0208-p3nM.jpg

re-hsyn0398-RBHv.jpg

re-hsyn0488-RG0j.jpg

re-hsyn8355-iKur.jpg

re-hsyn8404-ZX9R.jpg

re-hsyn8593-deKb.jpg

re-hsyn9559-TP47.jpg

re-hsyn9664-e5Lp.jpg

re-hsyn9306-CRY5.jpg

re-hsyn9122-bzMC.jpg

E4GQ2RiWUAkRlRd

@Hazem @Cervantes

Çok çok güzel bir bölümdü. Hele Kutlama şarkısı eşliğinde sezon boyunca gelip gidenleri peş peşe görmemiz ve yağmur altındaki sahneleri (Manolya ve Aydın Hoca'ya aşık olmamak elde değil) izlerken içim ısındı. :bhr: Şu diziyi 1-2 bölüm izleyip "çok ağır yaa psikolojimiz bozuluyor" diyenlere inat aşırı umutlu ve pozitif bir final yaptı. Kimse ölmeden, yaralanmadan, büyük olaylar olmadan öyle tatlı şekilde nokta koydular ki o lafları edenlere gösterip tek tek yedirmek lazım. Neyse salon kadını çizgimden kaymayacağım. :A

Meliha, Alya, Mehmet, Nesrin, Ahmet, Osman, Akif, Garip, Melek, Selvi, Duygu, Hediye, Boncuk, Esra, Kumru, Sadi, Nazlı, Recai, Zafer, Nihal, Vahit, Mitra, Nurcihan ve daha nicesiyle 42 bölüm boyunca kimler gelmiş kimler geçmiş. Öyle güzel hikayeler ve birbirinden yetenekli oyuncular izledik ki 2. sezonda göreceğimiz yüzler için de beklentilerim ve temennilerim en üst düzeyde. :bhr:

Gülben'e konuk falan diyordum ama admin ciddi ciddi "Kırmızı Oda'ya hoş geldin" yazmış demek ki bundan sonra yeni danışanımız diyebiliriz kendisine. :Z Masumlar'ı bıraktım ama oyuncuları izleyemediğim için üzülüyordum en azından Binnur Kaya-Merve Dizdar ikilisini burada birlikte görebilmek çok hoş olacak. :Z

Açıkçası ne Sadi ne de 1001 Gece Masalları (özellikle Mitra olayı işi biraz gereksiz karıştırdı) belki dizideki en favori hikayelerim oldu ama ikisi de güzel şekilde noktalandı. Azra ve cimcimelerle tanışmak güzeldi ki Deniz Uğur gibi Azra'yla pek alakası olmayan birini bu kadar iyi benzetmeleri dikkat çekiciydi. Zaten tüm hikayeler çok anlamlı mesajlarla noktalanıyor ve onca çirkinliğin, karanlığın ortasında böyle ışıl ışıl parlayan bir iş izlemek büyük bir nimet. Gelecek sezonda bomba hikayeler ve bölümlerle yeniden görüşmek üzere. :Z

Reyting sömürüsü için getirtilmeseydi belki pozitif bakabilirdim. O kadar laf ettiğin dizimizin karakterini gelecek sezonda görmezsin inşallah. Bu kadarı yeter. :A
Valla bu gidişle Gülben'e çökmeye geliyoruz gibi görünüyor çünkü böyle dendiğine göre tek bölümde kalmaz gelişi. :A Yeni sezonda Kırmızı Oda izlemen hayırlı olsun diyelim şimdiden. :Z

• Olmamış
  • Harika
Reactions: Cervantes and kerem
Hazır gelmişken sezon finaliyle ilgili yorum yazmak ister misin. :Z @Cervantes
Sezon finalininin yarısını izleyebildim kanalın gereksiz uzun reklamları dolayısıyla. Yarın bölümü internetten tamamlayacağım. Tamamlar tamamlamaz seve seve bölüm ile ilgili fikirlerimi yazarım tabii ki :)

• Harika
Reactions: Aserat
Meliha'nın hikayesini kısa süre içinde tekrar izlemeyi düşünüyorum beni çok etkiledi çok güzeldi

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961