Hissettin mi çok?
İvet baya hissedildi, balkondan saksıları çektim tekrar sallanırsa atlarım 1.kat zaten @DosiHissettin mi çok?
Aynen öyle
Saksılardan önce kendini düşün fok yoluna gidecen yoksa. .İvet baya hissedildi, balkondan saksıları çektim tekrar sallanırsa atlarım 1.kat zaten @Dosi
Nisirostada deprem @Emre Ozansoy orası Volkanik Ada Datça’ya yakın @Emre Ozansoy @serhattBingöl'de 5.2 deprem olmuş. Umarım can kaybı yoktur.
Datça’da sallanıyor nisiros Volkanı harekete geçti @Tolstoyevski @12.AdamNe zaman böyle ekstrem sıcaklar olsa bir şekilde depremlere de etki ediyor. Umarım kazasız belasız atlatırız bugünleri.
Abi sizin oralarda bir ara sürekli oluyordu hâlâ devam ediyor mu ufak tefek?Konya ve etrafındakilere geçmiş olsun.
Sağol abi beşik gibi sallandık ya resmen önceden de olmuştu demekki şiddeti yükselince sarsmasıda okadar büyük oluyorKonya ve etrafındakilere geçmiş olsun.
Son dönemde sakiniz, Çok Şükür 🙏🙏 En çok Datça açıklarında oluyor. Birde Karaburum, Midilli etrafında.Abi sizin oralarda bir ara sürekli oluyordu hâlâ devam ediyor mu ufak tefek?
Gelmiş geçmiş olsun abicim, Allah beterinden korusun. 🙏🙏Sağol abi beşik gibi sallandık ya resmen önceden de olmuştu demekki şiddeti yükselince sarsmasıda okadar büyük oluyor
Amİn Valla sürekli olarak acaba tekrar olur mu diye endişeliyiz kötü etkiliyor insanı yaSon dönemde sakiniz, Çok Şükür 🙏🙏 En çok Datça açıklarında oluyor. Birde Karaburum, Midilli etrafında.
------
Gelmiş geçmiş olsun abicim, Allah beterinden korusun. 🙏🙏
artcı depremler onlar02:38 civarında yine 3.9 şiddetinde deprem meydana geldi
Ben dışardayım hissetmedimİstanbul ve çevre illerde hissedilen bir deprem meydana geldi