Bugün divan yöneticileriyle konuşmuş işte hocalar gelmek istemiyor diyeNerede konuştu? 😱
Bugün divan yöneticileriyle konuşmuş işte hocalar gelmek istemiyor diyeNerede konuştu? 😱
Heee o mesele trt teleteks'ten okudum bahsi geçen haberiBugün divan yöneticileriyle konuşmuş işte hocalar gelmek istemiyor diye
İkna gücü 0 çünküHeee o mesele trt teleteks'ten okudum bahsi geçen haberi
Neden gelmek istemiyorlarmış?
Ay olsa can atıyordu gelmek için sende adama gömmek için her yolu deniyorsun.İkna gücü 0 çünkü
Ee ne dedik sana. Dedik td bulamayacak Emre gitmesin diye. Şunun yaşanacağı barizdi.Fenerbahçeli olmaktan bıkıyorum artık. Ulan adam 3 yılda ilk kez güzel konuştu aferin Ali bugün senin sünnet olduğun gündür dedik 20 gündür tık yok.
En kötü hoca Emre'den iyidir o konuda netim halaEe ne dedik sana. Dedik td bulamayacak Emre gitmesin diye. Şunun yaşanacağı barizdi.
Sergen Yalçın hayırlı olsun. Her saniye daha da yaklaşıyor size.Allah aşkına düzgün hoca bulun Allah aşkına. Galatasaray bugün Ali Koç'una kavuştu 3 sene onlar için işkence olacak süpürelim artık ligi.
Gayet ciddiyim. 😡😡😡 @xdragxx @HeisenBerg @12.AdamSergen Yalçın hayırlı olsun. Her saniye daha da yaklaşıyor size.
Benim de bir hayalim var...
Eyüp Yeşilyurt vaatlerini Twitter'dan yazmış mantıklı bir hamle ben reklam mezunuyum iletişim sanatların 2019 da @Dosi @xdragxx @HeisenBergBenim de bir hayalim var...
GS ile FB arasındaki fark, GS, GS'dir, FB ise FB'dir.. Yani GS Ali Koç'una kavuşsa bile bu onlar için tıpkı FB-Ali Koç süreci gibi işkence gibi geçmeyecek 3 sene. Çünkü GS'nin işleyişi farklı, kulüp yapısı farklı, lise faktörü farklı... Geçen de dedim, Ali Koç eğer GS'ye başkan olsaydı FB'deki kadar başarısız olmaz hatta ilk senesinden şampiyonluk bile görebilirdi.Allah aşkına düzgün hoca bulun Allah aşkına. Galatasaray bugün Ali Koç'una kavuştu 3 sene onlar için işkence olacak süpürelim artık ligi.
Limitinizden fazla borcunuz var geçen yıl yok sayılan vergi borcunuz pandemiden @TolstoyevskiGS ile FB arasındaki fark, GS, GS'dir, FB ise FB'dir.. Yani GS Ali Koç'una kavuşsa bile bu onlar için tıpkı FB-Ali Koç süreci gibi işkence gibi geçmeyecek 3 sene. Çünkü GS'nin işleyişi farklı, kulüp yapısı farklı, lise faktörü farklı... Geçen de dedim, Ali Koç eğer GS'ye başkan olsaydı FB'deki kadar başarısız olmaz hatta ilk senesinden şampiyonluk bile görebilirdi.
FB, Ali Koç'tan bağımsız olarak "şanssız" bir kulüp. Kim gelirse gelsin değişmiyor. Galatasaray ise o kadar şanssız değil, hatta Türkiye'nin en şanslı kulübü. Son 3 haftaya 6 puan geriden gelip gol averajıyla şampiyonluğu kaçırmak bana göre şanssızlık değildir, büyük şansı değerlendirememektir. 41.haftadaki olay GS'nin şansıdır.
Bu yüzden gerçekçi olalım, FB ile GS'yi kulüp yapısı bakımından bir tutmak gerçekçi değil zira.
Dünkü seçim aslında lisenin geçmişte kaldığını ve Galatasaray'da artık bazı şeyleri değiştirdiğini gösteriyor. Son 2-3 sandık full liselilerin eyvah yandık diyordunz o sandıklar sayesinde Burak Elmas kazandı.GS ile FB arasındaki fark, GS, GS'dir, FB ise FB'dir.. Yani GS Ali Koç'una kavuşsa bile bu onlar için tıpkı FB-Ali Koç süreci gibi işkence gibi geçmeyecek 3 sene. Çünkü GS'nin işleyişi farklı, kulüp yapısı farklı, lise faktörü farklı... Geçen de dedim, Ali Koç eğer GS'ye başkan olsaydı FB'deki kadar başarısız olmaz hatta ilk senesinden şampiyonluk bile görebilirdi.
FB, Ali Koç'tan bağımsız olarak "şanssız" bir kulüp. Kim gelirse gelsin değişmiyor. Galatasaray ise o kadar şanssız değil, hatta Türkiye'nin en şanslı kulübü. Son 3 haftaya 6 puan geriden gelip gol averajıyla şampiyonluğu kaçırmak bana göre şanssızlık değildir, büyük şansı değerlendirememektir. 41.haftadaki olay GS'nin şansıdır.
Bu yüzden gerçekçi olalım, FB ile GS'yi kulüp yapısı bakımından bir tutmak gerçekçi değil zira.
Ajax istiyor. Yerini doldurmak zor olacak ama Ajax onu müthiş bir kaleciye çevirir. Umarım yaşanır.NİMET!!! Türkiye'nin açık ara en iyi kalecisi.
20-25 versinler satılsın tabii. Beşiktaş Ersin'le şampiyon oldu.Ajax istiyor. Yerini doldurmak zor olacak ama Ajax onu müthiş bir kaleciye çevirir. Umarım yaşanır.
Yerli kaleci lazım ama zaten yabancı kuralı da var. Berke ile devam mı edilir, Gökhan Akkan, Doğan Alemdar gibi isimlere mi gidilir bilmiyorum.20-25 versinler satılsın tabii. Beşiktaş Ersin'le şampiyon oldu.