The_Erinch
Favori Üye
6 maçta 5 puan @bazinga @Dosi ben hedef koymuyorum gittiğim yere kadar @bazinga @Dosi @TolstoyevskiAn itibarıyla 23. sıradayım.
An itibariyle 1 sıra yükselerek 22.sıraya çıktın.An itibarıyla 23. sıradayım.
3-2 yazmaya korktumEURO 2020 Kicktipp Tahmin Turnuvası 1.Part(matchday) sonuçları belli oldu... 1.part tahmin haftasında @12.Adam toplam 12 puanla haftanın birincisi olarak 1 averaj puanı elde etti ve liderlik tahtını ele geçirdi.
Ekli dosyayı görüntüle 103724
Ekli dosyayı görüntüle 103725
Bugün oynanacak 3 karşılaşma ve Salı günü oynanacak 2 karşılaşmayı kapsayan part 2 tahminlerinizi yapmayı unutmayınız...
Ekli dosyayı görüntüle 103726
fav10superlig - Login | kicktipp
Login from prediction community fav10superlig on kicktipp - free prediction gameswww.kicktipp.com
@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @Sherlock @MEnes @The_Erinch @Sylvester @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @hayret bi şey @Doğan @Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @HeisenBerg @secquin @A. Poyraz Bilgin @Angelica @BARON男爵 @XanTier @MasacRE @emreemreu @Ege Bartu @Zeyno45
@BesaleT @Araf @hasanca
Bugün oynanacak maçlar sonrası seninle bir yerlerde buluşuruz, merak etme. 🤭Yuh diplere de doyamamışım, bu konular hakkında bir bilgim olmadığını söylemiştim ve iddiam sıfırdı ama bunu da beklemiyordum, ah birisi de benim seviyeme inmemiş.
İlk üçteyim 😳😳 @Sherlock @MasacRE @MEnesEURO 2020 Kicktipp Tahmin Turnuvası 1.Part(matchday) sonuçları belli oldu... 1.part tahmin haftasında @12.Adam toplam 12 puanla haftanın birincisi olarak 1 averaj puanı elde etti ve liderlik tahtını ele geçirdi.
Ekli dosyayı görüntüle 103724Ekli dosyayı görüntüle 103727
Bugün oynanacak 3 karşılaşma ve Salı günü oynanacak 2 karşılaşmayı kapsayan part 2 tahminlerinizi yapmayı unutmayınız...
Login from prediction community fav10superlig on kicktipp - free prediction gameswww.kicktipp.com
@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @Sherlock @MEnes @The_Erinch @Sylvester @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @hayret bi şey @Doğan @Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @HeisenBerg @secquin @A. Poyraz Bilgin @Angelica @BARON男爵 @XanTier @MasacRE @emreemreu @Ege Bartu @Zeyno45
@BesaleT @Araf @hasanca
Bekliyorum, çabuk gel.Bugün oynanacak maçlar sonrası seninle bir yerlerde buluşuruz, merak etme. 🤭
@Dosi buraya kadar bence gayet iyi geldim. 🤔✍️
Kupon ver çabuk. 😡😡
EURO 2020 Kicktipp Tahmin Turnuvası 1.Part(matchday) sonuçları belli oldu... 1.part tahmin haftasında @12.Adam toplam 12 puanla haftanın birincisi olarak 1 averaj puanı elde etti ve liderlik tahtını ele geçirdi.
Ekli dosyayı görüntüle 103724Ekli dosyayı görüntüle 103727
@BesaleT @Araf @hasanca
Kupon oynasam kesin patlarimKupon ver çabuk. 😡😡
Aynen yoldaşım.Kupon oynasam kesin patlarim
3 maçı tam tahmin etmişsin.. Kupon yapsan şu an Ezel gibi köşeyi dönmüştün, masana oturup içeceğini yudumluyordun elindeki iskambil kartlarına ve rakiplerine bakarak..
İki önceki mesajı oku orada akıbetim yazıyor...3 maçı tam tahmin etmişsin.. Kupon yapsan şu an Ezel gibi köşeyi dönmüştün, masana oturup içeceğini yudumluyordun elindeki iskambil kartlarına ve rakiplerine bakarak..
Sistemde patlamazsın ama alacağın miktar düşer, yine de çorbanı içersin.İki önceki mesajı oku orada akıbetim yazıyor...