'Akrep' Final Yapıyor! Çekimler Sona Erdi!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,604
Puanı
1,061
20210605_122402.jpg

Star TV'nin sevilen dizisi Akrep ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.

Yapımcılığını 1441 Productions'ın üstlendiği, başrollerini Demet Akbağ, Evrim Alasya, Yusuf Çim ve Çağdaş Onur Öztürk'ün paylaştığı yapım, 26. bölümüyle son kez ekranlara gelecek. Dizi ekibi dün itibariyle 'paydos' derken set arkasından gelen renkli görüntüler de kameralara yansıdı.

Akrep, son iki bölümüyle Perşembe 20.00'de Star'da!

20210605_122844.jpg

• Beğendim
Reactions: STAR and Gerekli24
Dizi izlenmeme rekoru kırdı resmen, Yusuf Çim'in de en uzun süren dizisi bu oldu sanırım. :F

• Harika
Reactions: cookies
Bu dizi neden baştan beri herkese dert oldu anlamıyorum, 0 aldı sonra da yurt dışı satışlarından dolayı devam ettiği öğrenildi ki bu dizi zamanında 4 aldığı zaman da dertti diye hatırlıyorum. Bu arada zamanında bunun tartışması da geçmişti yeniden söylemek istiyorum, bu dizi Sol Yanım gittikten sonraki süreçte AB'de 1.30 aldığı haftaya kadar 2 grupta da Menajerimi Ara'dan iyi gidiyordu ki o hafta da Total'de daha iyi gitmişti, tabi Menajerimi Ara, AB'de çok iyi gittiği için olsa gerek bu çok göz ardı edildi ama yine söylemek istedim, genelde daha başarılı bir tablo çizdiği ortada...

İyisiyle (ilk 14 bölüm) kötüsüyle ortaya 26 bölümlük harika bir iş çıktı ki Demet Akbağ'ın Episode röportajından sonra ne kadar harika bir dizi olduğu yeniden anlaşılmıştı. Her ne olursa olsun veda etmek zor olacak, umarım güzel bir final bizi bekliyordur.

Bu arada ilk fotoğrafta da iki queen harika çıkmışlar.

Akrep'in final yapıcağı yeni bir haber değil ki önceden açıklandı zaten?

Tühhh tamda alışıyordum diziye. :A :A

Not: Sürekli ikinize takılmak için sallıyorum @Emre Ozansoy @slhttnmtl

Aslında başlamadan önce iddalı geldi..Beklenti yüksekti ama demek biryerlerde sorunlar oldu ki dizi 1 ratinglerin altına indi.

Hayırlısı olsun..Dizi mezarlığına yeni bir fert eklendi.
Dizinin en büyük eksisi Aralık'ta başlamış olmasıydı. Yoksa bu başroller ve ilk hikayesiyle boşlukta başlasa kesin tutardı ki o kadar dolu bir günde 4, 5, 6 ile açılış yapıp ABC'sini de 4'e sabitlemişti. Üstte de dediğim gibi Demet Akbağ bu diziyi seçtiyse dizinin kötü çıkma ihtimali yoktu ki röportajında da her şeyi anlattı.

Sonra kadının biri çıktı, karakterlerin hikayesini aynı yazdı ki asla tıpatıp aynısı olduğunu düşünmüyorum. Sonra Erkan Birgören'i kovup yerine de Vaşak denen adamı getirince tam oldu, diziyi mafya dizisine çevirdi ki düzeltiyordu aslında sonra 2 iddialı rakip de gelince dizi iyice çöktü ama yurt dışı satışları sayesinde hikayesini tamamlayacak noktaya da gelmiş oldu.

Dizinin en büyük eksisi Aralık'ta başlamış olmasıydı. Yoksa bu başroller ve ilk hikayesiyle boşlukta başlasa kesin tutardı ki o kadar dolu bir günde 4, 5, 6 ile açılış yapıp ABC'sini de 4'e sabitlemişti. Üstte de dediğim gibi Demet Akbağ bu diziyi seçtiyse dizinin kötü çıkma ihtimali yoktu ki röportajında da her şeyi anlattı.

Sonra kadının biri çıktı, karakterlerin hikayesini aynı yazdı ki asla tıpatıp aynısı olduğunu düşünmüyorum. Sonra Erkan Birgören'i kovup yerine de Vaşak denen adamı getirince tam oldu, diziyi mafya dizisine çevirdi ki düzeltiyordu aslında sonra 2 iddialı rakip de gelince dizi iyice çöktü ama yurt dışı satışları sayesinde hikayesini tamamlayacak noktaya da gelmiş oldu.
Bir dizinin sezon ortasında başlaması tutmaması için neden olarak gösterilemez yoksa sezon başında başlayan her iş tutar ve eylülden sonrakiler tek tek patlardı. Mesela Camdaki Kız nisanda başladı ama o kadar rakibe rağmen 11 reyting aldı yani bu bir bahane olamaz. Zaten Akrep de ilk hafta 6 reyting almıştı ama demek ki senaryo gidişatı insanların ilgisini çok çekemedi ve ilk bölüm merakıyla bakan kitlenin bir kısmı izlemekten vazgeçti. Sen diziyi seviyorsun ama demek ki bazı izleyiciler beklediğini bulamadı. Tek sorun gününün durduk yere değişmesiydi ama 0 küsür reytinglerle devam ettirerek kanal da borcunu ödemiş oldu bu devirde 26 bölüm gayet iyi.

• Beğendim
Reactions: cookies
Bir dizinin sezon ortasında başlaması tutmaması için neden olarak gösterilemez yoksa sezon başında başlayan her iş tutar ve eylülden sonrakiler tek tek patlardı. Mesela Camdaki Kız nisanda başladı ama o kadar rakibe rağmen 11 reyting aldı yani bu bir bahane olamaz. Zaten Akrep de ilk hafta 6 reyting almıştı ama demek ki senaryo gidişatı insanların ilgisini çok çekemedi ve ilk bölüm merakıyla bakan kitlenin bir kısmı izlemekten vazgeçti. Sen diziyi seviyorsun ama demek ki bazı izleyiciler beklediğini bulamadı. Tek sorun gününün durduk yere değişmesiydi ama 0 küsür reytinglerle devam ettirerek kanal da borcunu ödemiş oldu bu devirde 26 bölüm gayet iyi.
Camdaki Kız'ın türevlerinin de ne iş çıkardığı ortada, hem sezon ortasında başlayan bir çok işin tutmadığı da ortada, Maraşlı, Çocukluk, Kağıt Ev gibi dizilere hep iş yapar gözüyle bakılıyordu ki mesela bunların hiçbiri tutmadı, ya da ilk bölümlerinde yüksek alıp sonradan düştü. İlk bölüm gerek başrolleri gerek de fragmanları için izlendi sonra da ağır bir düşüş yaşadı. Dediğim gibi dizinin ilk 14 bölümünü bir kefeye kalan bölümlerini bir kefeye koyuyorum ki dizinin bu denli düşmesinde hikayesindeki değişikliğin büyük bir payı var. 0 reytingle devam etmesini tamamen yurt dışına bağlıyorum ki kimse babasının hayrına iş yapmaz. Dediğim gibi bu dizi sezon başında başlayıp Erkan Birgören gönderilmeseydi tablo tamamen farklı olurdu.

Cuma gününde kalsaydı daha iyi olacaktı böyle 1 altında düşmezdi bence.

Dizinin final yapacağı 2 ay öncesinden belliydi bu arada. :)

Star'ın dizileri hiç tutmuyor.
------

Camdaki Kız'ın türevlerinin de ne iş çıkardığı ortada, hem sezon ortasında başlayan bir çok işin tutmadığı da ortada, Maraşlı, Çocukluk, Kağıt Ev gibi dizilere hep iş yapar gözüyle bakılıyordu ki mesela bunların hiçbiri tutmadı, ya da ilk bölümlerinde yüksek alıp sonradan düştü. İlk bölüm gerek başrolleri gerek de fragmanları için izlendi sonra da ağır bir düşüş yaşadı. Dediğim gibi dizinin ilk 14 bölümünü bir kefeye kalan bölümlerini bir kefeye koyuyorum ki dizinin bu denli düşmesinde hikayesindeki değişikliğin büyük bir payı var. 0 reytingle devam etmesini tamamen yurt dışına bağlıyorum ki kimse babasının hayrına iş yapmaz. Dediğim gibi bu dizi sezon başında başlayıp Erkan Birgören gönderilmeseydi tablo tamamen farklı olurdu.
Maraşlı 26.bölümde final olacak harelde

• Beğendim
Reactions: slhttnmtl

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961