"Keşanli Ali Destanı" 10 Aralık Cumartesi Kanal D'de başlıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809

ozelhaber.gif

Kanal D, Haldun Taner'in birçok kez sahnelenen ve klasikler arasında baş sıralarda yer alan ünlü eseri Keşanlı Ali Destanını drama olarak yayınlayacak. Çok yakında ekrana gelecek dizi için yoğun ve titiz bir çalışma var. Yapımını D Yapım'ın üstlendiği Keşanlı Ali Destanının yönetmenliğini Çağan Irmak yapıyor. Senaryosunu Özen Yula ve Özlem Havuzlu'nun kaleme aldıkları, müzik danışmanlığını Yalçın Tura'nın yaptığı Keşanlı Ali Destanı dizisinin oyuncu kadrosunda ise birbirinden başarılı ve güçlü isimler yer alıyor.

Başrollerini Nejat İşler ve Belçim Bilgin'in paylaştığı "Keşanlı Ali Destanı" 10 Aralık Cumartesi Kanal D'de başlıyor!

Furkan DOĞA / FavoriForumum.net
</SPAN>

Bu İnternet sitesindeki bilgiler yalnızca ilgi duyulan konulara ilişkin olarak yol gösterici nitelikte genel bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır. Yasaların uygulanması ve bunun yaratacağı sonuçlar, ilgili bilgi ve olaylara bağlı olarak büyük farklılık gösterebilir. Bu nedenle kaynak gösterilmeden haberin tamamı veya bir bölümü kullanılamaz. Ancak alıntı yapılan habere link verilerek kullanılabilir.
</SPAN></SPAN>

kesanli_ali_destani-43.jpg
</SPAN>

Son düzenleme:
Tam tahmin ettiğim gibi oldu. Bizim Yenge'de Cumartesi PT-2'de ekrana gelir. Kanal D açısından daha da iyi olacaktır. Belki Bizim Yenge Cuma PT-1'e geçebilir. Bir Çocuk Sevdim Cumartesi PT-2'ye geçebilir. Büyük ihtimalle Cumartesi PT-2'de Bizim Yenge yayınlanır. :)

Keşanlı Ali Destanı çok iyi başlangıç yapar bence. İlk 3'e girme şansı yüksek :)

Bence böyle olur:

TOTAL:
1. Kesanli Ali Destani
2. Yetenek Sizsiniz Türkiye
3. Iffet

A/B:
1. Iffet
2. Kesanli Ali Destani
3. Yetenek Sizsiniz Türkiye

Keşanlı Ali Destanı dizisi kesin başarılı olacaktır.Ve ilk hafta kesin ilk 3'e girecek. Ve Büyük ihtimalle Cumartesi PT-2'de Bizim Yenge yayınlanır.
Keşanlı Ali destanından sonra reytingler böyle olur;
TOTAL;
1.KEŞANLI ALİ DESTANI
2.YETENEK SİZSİNİZ TÜRKİYE
3.iffet
4.lale devri
Ab'de
1.iffet
2.keşanlı ali
3.yetenek sizsiniz
4.yahşi cazibe veya lale devri gibi :)

Bu dizinin gelişiyle Yahşi Cazibe'nin iyice geride kalacağını düşünüyorum. Lale Devri de özellikle A/B'de gerilerde kalabilir...

konuk monuk'tu ama yine de başrol gibi önemli bir karakteri vardı:D

@13 Kesanli Ali Destani dizisi için teklif gelmeseydi devam ederdi bence Behzat Ç.'yi..

@15 Diyorum ya, bitirdiler.. Çünkü teklif gelmisti ve diziden ayrildi..

Ben gününü çok doğru bulmadım açıkçası, şu an en kötü durumda olan cumaydı, o güne takviye yapılması daha mantıklıydı, yani 10-15 reyting arası bir kapasiteden bahsediyoruz, cumartesi eğlence gününde harcanabilir.

@15 Diyorum ya, bitirdiler.. Çünkü teklif gelmisti ve diziden ayrildi..
Hayır, zaten bitecekti. Tek sezonluktu anlaşmaları ve bitti. Teklifle alakası yok :)

Ben gününü çok doğru bulmadım açıkçası, şu an en kötü durumda olan cumaydı, o güne takviye yapılması daha mantıklıydı, yani 10-15 reyting arası bir kapasiteden bahsediyoruz, cumartesi eğlence gününde harcanabilir.

Evet dediğin doğru Cuma günü de çok kötü durumda. Ama şu an Adını Feriha Koydum ve Hayat Devam Ediyor karşısında yeni bir dizi tutturmak çok zor. Orada harcanabilirdi dizi...