"Keşanli Ali Destanı" 10 Aralık Cumartesi Kanal D'de başlıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayır, zaten bitecekti. Tek sezonluktu anlaşmaları ve bitti. Teklifle alakası yok :)

[/B]
Tamam, sizin dediginiz olsun...
[/SIZE][/COLOR][/FONT]

abi ne 10 ne 7 si görün hayal kırıklıgı olacak bu dizi fragmanı izledim hiç etkilenmedim göz boyama bunlar

Kanımca fragman çok çok başarılı, ışığın ve görüntü yönetmenliğinin iyi olduğu çok açık, ee yönetmen de tescilli başarılı, başarısız işi yok, geriye müzik ve senaryo kalıyor. Müziği aria yapıyor, o nedenle müzikten pek umutlu değilim ama senarist iyiyse 10-15 reyting rahat alır.

Dizinin yayin tarihi 1 hafta ertelendi.. Dizi 10 Aralik'ta baslayacak.

FavoriForumum.NET Özel Duyuru !

Bu dizi 10 reyting, geçmez taş çatlasa ilk bölümü 8 filan olabilir sonrası 7'yi geçmesi zor hatta 5'in altında gelirse süpriz olmaz benim için :)

artık cumartesi,pazar günleri hariç başka bi gün dizi tutturmak çok zor.pazartesi arka sokaklar,yer gök aşk-salı pis yedili öbgzk-çarşamba kuzey güney,muhteşem yüzyıl,çocuklar duymasın-perşembe kurtlar vadisi,fatgül-cuma hayat devam ediyor,feriha yani hergün zorlu ama sanki salı da olabilir çünkü öbgzk yi mecburiyetten izliyolardı.karşısında hiçbir şey yoktu pis yedili geldi tuttu.başka bi iyi yapım gelirse o da büyük ihtimal tutar.

artık cumartesi,pazar günleri hariç başka bi gün dizi tutturmak çok zor.pazartesi arka sokaklar,yer gök aşk-salı pis yedili öbgzk-çarşamba kuzey güney,muhteşem yüzyıl,çocuklar duymasın-perşembe kurtlar vadisi,fatgül-cuma hayat devam ediyor,feriha yani hergün zorlu ama sanki salı da olabilir çünkü öbgzk yi mecburiyetten izliyolardı.karşısında hiçbir şey yoktu pis yedili geldi tuttu.başka bi iyi yapım gelirse o da büyük ihtimal tutar.

Bence şu an dizi tutturmak için en uygun gün Pazartesi. Arka Sokaklar ve Yer Gök Aşk ile birlikte bir dizi daha tutunabilir o günde :) Ama dizinin çok iddialı olması şart. Mehmet Aslantuğ'un ve Ufuk Özkan'ın yeni dizileri Pazartesi günlerinde denenebilir. (Biri ATV biri Show)

arka sokaklar aslında o kadar iddalı bi dizi değil ama karşısına gelen rakipler bi türlü geçemiyolar.mesela al yazmalım sezon öncesi çok iddalıydı.zar zor 4 reyting alıyo.bi de arka sokakların kanal d de olması büyük avantaj başka bi kanalda olsa çoktan bitmişti bana göre.kanal d ne yapsa izleniyo aslında dizilerinin çoğu güzel değil.şahsen ben kuzey güney dışında kanal d nin hiçbir dizisini izlemiyorum

İlk zamanlar iyi gidebilir ama sonra çuvallarlar gibime geliyor. Yönetmene lafım yok da. yönetmenle ışıkla bitmiyor maalesef.

Cumartesi günleri pek birşey izlemediğim için bu diziyi izleyebilirim ve beğenirsem takipçisi olurum. Nejat İşler'i yeniden başrolde görmek güzel olacak. Umarım iyi bir dizi olur.