Yapımcılığını Lara 1 Yapım'ın üstlendiği romantik komedi tarzındaki filmin yönetmen koltuğunda Barış Yöş'ün Oturduğu Allah Yazdıysa Bozsun sinema filminin cast çalışmaları başladı.
Film çok yakında sete çıkıyor.
Kaynak: Birsen Altuntaş
Türk milleti bu ismi çok kullanır geneldeİsmi ilgi çekici
Bekleyip göreceğiz 😁Bakalım nasıl bir film olacak
Bende aynısını diyecektm ya inşallah hikayesi de ismine layık olur😉 şöyle bir aklımda canlandırdım da güzel bir hikaye çıkacak gibi☺İsmi ilgi çekici
Evet ben de cok kullanırım daha önce dediğim gibi bu isme bakarak hikaye hakkında öngörüler edinebilirim☺Türk milleti bu ismi çok kullanır genelde
genelde bu isim kısmet işleri için konuluşur tabii ben böyle biliyorum diğerleri nasıl biliyorEvet ben de cok kullanırım daha önce dediğim gibi bu isme bakarak hikaye hakkında öngörüler edinebilirim☺
Ben de öyle biliyorum büyük ihtimal bir kısmeti çıkacak ama malum kişi onu istemeyecek Allah yazdıysa bozsun diyecek ama gönül bu ya sonra belki de o kişiyi sevecek benim aklımda böyle bir hikaye canlandı Talip olan kişi erkekse çapkın ,hovarda falan olabilir☺genelde bu isim kısmet işleri için konuluşur tabii ben böyle biliyorum diğerleri nasıl biliyor
Her erkek böyle olacak diye bi şart yok yaniBen de öyle biliyorum büyük ihtimal bir kısmeti çıkacak ama malum kişi onu istemeyecek Allah yazdıysa bozsun diyecek ama gönül bu ya sonra belki de o kişiyi sevecek benim aklımda böyle bir hikaye canlandı Talip olan kişi erkekse çapkın ,hovarda falan olabilir☺
Örnek verdim belki cazgır bir kadın olabilir adam aman aman evlerden ırak der belli mi olur☺Her erkek böyle olacak diye bi şart yok yani
Evet bahsettigin gibi hayatta cazgırlar var adamlık her erkekte farklı olur bazıları iyi bazı aman aman dediğin gibi yani hayatta her türlü insan varÖrnek verdim belki cazgır bir kadın olabilir adam aman aman evlerden ırak der belli mi olur☺