Aha ben aradan sıyrıldım sanırımBen tek başınıza sizin hakkınızdan gelirim ve sonunuz aynen böyle olur (ne eksik, ne fazla):
Aha ben aradan sıyrıldım sanırımBen tek başınıza sizin hakkınızdan gelirim ve sonunuz aynen böyle olur (ne eksik, ne fazla):
Sen benim tarafımdasın @Alos'cum. 😱 Seni niye öldüreyim. 😱Aha ben aradan sıyrıldım sanırımEmre beni öldürmez dimi Emre
![]()
Öyle olsun Emre...😒🙄
Ne yapalım biz de Sapanca ya Emreyi çagırırız.
Doğru yolda olduğu için olmasın o.Öyle olsun? 😱 Düşmanım oldun artık.![]()
Doğru yol? Doğru yolun haberi var mı ondan?Doğru yolda olduğu için olmasın o.![]()
Bence Sapanca'yı boşver de Emgen Konağı'na çağıralım.Ne yapalım biz de Sapanca ya Emreyi çagırırız.
Sen dur yeni bir hikayeye başlayacağım yakında. Seni de kötü başrol yapacam. Sana neler yapacam.Öyle olsun? 😱 Düşmanım oldun artık.![]()
Tabiki de. Doğru yolda hep FERDA EMGEN vardı.Doğru yol? Doğru yolun haberi var mı ondan?![]()
Orada işinizi bitiririm, gözlerden uzak.Ne yapalım biz de Sapanca ya Emreyi çagırırız.
Olur ya , benim için mekan fark etmezBence Sapanca'yı boşver de Emgen Konağı'na çağıralım.![]()
En bir sevdiğim.Sen dur yeni bir hikayeye başlayacağım yakında. Seni de kötü başrol yapacam. Sana neler yapacam.
Okey o zaman. Dikkat de çekmez, sonuçta Ferda'nın evi.Olur ya , benim için mekan fark etmez