Hangi kanal bu kutsal görevi ifa edecek?Bizim bir diğer heyecanımız Güney Amerika'da olacak... MESSI'miz bu sefer milli takımıyla bir kupa alsa ne güzel olurdu, ne hoş olurdu...
Hangi kanal bu kutsal görevi ifa edecek?Bizim bir diğer heyecanımız Güney Amerika'da olacak... MESSI'miz bu sefer milli takımıyla bir kupa alsa ne güzel olurdu, ne hoş olurdu...
Bilmiyorum ki geçen sefer A spor vermişti Copa America'yı. Bu senekine henüz bakmadım...Hangi kanal bu kutsal görevi ifa edecek?
Nette de bir bilgiye rastlamadım...Bilmiyorum ki geçen sefer A spor vermişti Copa America'yı. Bu senekine henüz bakmadım...
Buluruz ilerleyen günlerde...Nette de bir bilgiye rastlamadım...
Bulan buraya yazsın...Buluruz ilerleyen günlerde...
Yüksek ihtimal A Spor alır.Bulan buraya yazsın...
Yer sofracısı imasını hangi oyuncuya yaptın?Ligde 40 maça çıkıp 9 gol 13 asist yapmış adamı çıkar, yer sofracısını tut kadroda. Şaka gibi.
Halil sakat ve turnuvada oynatmayacağı bir adamdı. Ömür'ü daha çok tutuyor ve ondan daha iyi hamle oyuncusu olarak görüyor.Ligde 40 maça çıkıp 9 gol 13 asist yapmış adamı çıkar, yer sofracısını tut kadroda. Şaka gibi.
Abdülkadir Ömür.Yer sofracısı imasını hangi oyuncuya yaptın?
Halil sakat ve turnuvada oynatmayacağı bir adamdı. Ömür'ü daha çok tutuyor ve ondan daha iyi hamle oyuncusu olarak görüyor.
Trabzonlular tepki göstermesin diye Ömür'ü kadroda tuttu zaten orayla aram bozuk bir olay daha yaşanmasın dedi resmen. Olan ligde maç kaçırmayan, double-double'ı bir golle kaçıran adama oldu.Off off, keşke Halil çıkmasaydı. Özellikle Anadolu kulüplerinin mızıkçılık yapması hiç çekilmiyor. Göztepeliler sabahtan akşama kadar tag çalışması yapıp ağlarlar artık.
Trabzonlular tepki göstermesin diye Ömür'ü kadroda tuttu diyorsun da yani nasıl maçlara çıkabilecek ki zaten. "x çıksın hak etmiyor, y çıksın çok kötü, z'yi kadroya alın" x, y, z hiçbiri de maça çıkamaz muhtemelen. Yanlışım varsa düzeltin. "Turnuva görmüş olur en azından" dersin, onu anlarım.Trabzonlular tepki göstermesin diye Ömür'ü kadroda tuttu zaten orayla aram bozuk bir olay daha yaşanmasın dedi resmen. Olan ligde maç kaçırmayan, double-double'ı bir golle kaçıran adama oldu.
Tamam ama bizim taraftar bunu bir namus meselesi olarak görüyor. Benim oyuncum nasıl çıkarılır bla bla. Benim itirazım şu, bir yerde ligin yarısını sakatlıktan dolayı kaçırmış daha sonra da form tutamamış bir oyuncu var diğer yerde maç kaçırmamış, yirmi gole etki etmiş adam var. Halil'in yerinde olsam sinirden duvar yumruklardım.Trabzonlular tepki göstermesin diye Ömür'ü kadroda tuttu diyorsun da yani nasıl maçlara çıkabilecek ki zaten. "x çıksın hak etmiyor, y çıksın çok kötü, z'yi kadroya alın" x, y, z hiçbiri de maça çıkamaz muhtemelen. Yanlışım varsa düzeltin. "Turnuva görmüş olur en azından" dersin, onu anlarım.