Milli Takımlar | Genel Yorum & Sohbet Konusu 🇹🇷 ⚽️ 🌍

Hocam Ömür'den sol açık olmuyor ya. Niye zorluyorsun?

Hoca muhtemelen turnuvada üçlü savunmayı deneyecek. Tüm takım yedekken stoperleri sürekli üçlü oynatması da bunu doğruluyor.

Belki sahada çok fazla papaz topçu yok ama yine de kaptanın Kaan Ayhan olması çok iyi tercih ha. Biliyorum hocam sen de Merih yerine onu oynatmak istiyorsun.

Cengiz Ünder'in bütün yetenekleri gitmiş sanki ya. Sakatlık, oynamama ne hale getirmiş çocuğu.

Çok ruhsuz bir maç. Spikerinde az etkisi olabilir.

• İlginç
Reactions: xdragxx
Hocanın ideal takımı komple değiştiği maçlar hem sıkıcı oluyor hem de kendini gösterme ihtimali olanlar için zor oluyor.

Cengiz geride kalırsa şaşırmam çünkü kadroda kalırsa oynamayınca en ufak bi şeyde konusu açılacak ki oynayabilecek durumda değil herif.

Şaka maka çıkacak çok adam var. Çıkmasa bile süre alamayacak adam sayısı fazla. İnşallah sakatlık filan olmaz da takım sıkıntısız çıkar. Milli takım çok iyi, havuz geniş falan işini geçsin millet.

Gökhan Akkan, Rıdvan Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu ve Halil İbrahim Dervişoğlu bence kadrodan çıkan isimler olacak. Gönül isterdi ki Kerem kalsın Taylan çıksın ama hoca oyuncuların uyumunu bozmaz.

Gökhan Akkan, Halil Akbunar, Efecan Karaca ve Mahmut Tekdemir kadrodan çıkarılmış.

Ligde 40 maça çıkıp 9 gol 13 asist yapmış adamı çıkar, yer sofracısını tut kadroda. Şaka gibi. :D

Off off, keşke Halil çıkmasaydı. Özellikle Anadolu kulüplerinin mızıkçılık yapması hiç çekilmiyor. Göztepeliler sabahtan akşama kadar tag çalışması yapıp ağlarlar artık.
Trabzonlular tepki göstermesin diye Ömür'ü kadroda tuttu zaten orayla aram bozuk bir olay daha yaşanmasın dedi resmen. Olan ligde maç kaçırmayan, double-double'ı bir golle kaçıran adama oldu.

Trabzonlular tepki göstermesin diye Ömür'ü kadroda tuttu zaten orayla aram bozuk bir olay daha yaşanmasın dedi resmen. Olan ligde maç kaçırmayan, double-double'ı bir golle kaçıran adama oldu.
Trabzonlular tepki göstermesin diye Ömür'ü kadroda tuttu diyorsun da yani nasıl maçlara çıkabilecek ki zaten. "x çıksın hak etmiyor, y çıksın çok kötü, z'yi kadroya alın" x, y, z hiçbiri de maça çıkamaz muhtemelen. Yanlışım varsa düzeltin. "Turnuva görmüş olur en azından" dersin, onu anlarım.

Trabzonlular tepki göstermesin diye Ömür'ü kadroda tuttu diyorsun da yani nasıl maçlara çıkabilecek ki zaten. "x çıksın hak etmiyor, y çıksın çok kötü, z'yi kadroya alın" x, y, z hiçbiri de maça çıkamaz muhtemelen. Yanlışım varsa düzeltin. "Turnuva görmüş olur en azından" dersin, onu anlarım.
Tamam ama bizim taraftar bunu bir namus meselesi olarak görüyor. Benim oyuncum nasıl çıkarılır bla bla. Benim itirazım şu, bir yerde ligin yarısını sakatlıktan dolayı kaçırmış daha sonra da form tutamamış bir oyuncu var diğer yerde maç kaçırmamış, yirmi gole etki etmiş adam var. Halil'in yerinde olsam sinirden duvar yumruklardım.

• Beğendim
Reactions: DarkLegenD