İyiyiz zaten Helal olsunBizim kızlar ilk yarıyı 1-0 önde tamamlamış Sırf futbol aşkımdan dolayı takip ediyorum göze hoş, görsel olarak muhteşem bir futbol oynandığı için, bizim GS'deki baltalardan sonra filan panzehir gibi geliyor.
@Dosi @DarkLegenD
Ulan! İngiltere ligini bile izlemeyen adam bu hazırlık maçını niye izliyor? Sapıklık peşindeysen bizim ligde de güzel kadınlar var. 🥰Bizim kızlar ilk yarıyı 1-0 önde tamamlamış Sırf futbol aşkımdan dolayı takip ediyorum göze hoş, görsel olarak muhteşem bir futbol oynandığı için, bizim GS'deki baltalardan sonra filan panzehir gibi geliyor.
@Dosi @DarkLegenD
Megan Rapione ve Alex Morgan olsa rezillik çıkardı. 🤭İyiyiz zaten Helal olsun
Bizim kızlar ilk yarıyı 1-0 önde tamamlamış Sırf futbol aşkımdan dolayı takip ediyorum göze hoş, görsel olarak muhteşem bir futbol oynandığı için, bizim GS'deki baltalardan sonra filan panzehir gibi geliyor.
@Dosi @DarkLegenD
@Dosi , yoldaşımız Fenerli olmuş.İyiyiz zaten Helal olsun
Final ütopik kaçmış. Çeyrek final daha rasyonel.
Haziran ayında Şenol Güneş'in koca bir firmayı batırmasını izleyeceğiz.
Final maçından önce burada buluşuruz.Final ütopik kaçmış. Çeyrek final daha rasyonel.
Sence turnuvada nereye kadar gidebiliriz?Final maçından önce burada buluşuruz.
Cengiz, Burak, Ömür ve Yusuf sağlıklı bir şekilde turnuvaya gelirse ben en az yarı final bekliyorum.Sence turnuvada nereye kadar gidebiliriz?
Abdülkerim Bardakçı, Ömer Bayram, Necip Uysal, Emre Akbaba ve Caner Erkin
Sizde yönetim belli olana dek kaparlar onu bence. GS'deki performansını da beğenmiştir Benfica tarafı, belki de kiralamazlar bile hiçbir takıma.
Gedson'un alınmaması GS adına çok iyi olmuş. Eğer alınsaydı ve es kaza turnuvada fena olmayan bir performans gösterseydi tekrar kiralama olayı hayal olurdu. Ama şimdi bence GS'nin şansı yükseldi. Zaten son haftaların takım adına en iyisiydi, hele bir de kamp dönemine yetişirse...
Hazian 2.haftası ve evet Haziran başı itibariyle başlarız kicktipp operasyonaHeyecan nezaman başlıyor @Tolstoyevski ?
Kicktipp hazırlıklarına da başlayalım
Bizim bir diğer heyecanımız Güney Amerika'da olacak... MESSI'miz bu sefer milli takımıyla bir kupa alsa ne güzel olurdu, ne hoş olurdu...Hazian 2.haftası ve evet Haziran başı itibariyle başlarız kicktipp operasyona