Mesut Özil forması mı?Adak adama zamanı. Senden kurtulduğumuz gün forma alacağım şerefine.
Emre gs Teknik direktörü olursa kadikoyde 6--0 yener Fenerbahçeyi @xdragxx
Ya hadi kardeşim ya hadii bas git. Fenerbahçe'ye bazen şampiyonluk yetmez demesini biliyorsan bas git bıktım senden bıktım.
Git Galatasaray'a git Başakşehir'e. Şu Fatih Terim denen şahısla 6-7 sene aynı havayı teneffüs eden bir adam zaten Fenerli falan olamaz bırak gittttttttttttttttttttttttttttt
Devamı akıllarda zatenDevamını da istiyorum.
Sivas maçını alsa heykelinin dikilmesi konuşuluyor olacaktı muhtemelen o maçı kaybetti diye günlerce hakaretler yedi ve gönderildi. Bu kadar uçlara savrulan bir kulüp kimse kusura bakmasın ergen gibi davranıyordur. İleride iyi bir hoca olacaktır Emre umarım kariyer adımlarını doğru atar.
96-00'i görmedik, yenisini görmüş oluruz.
5 senedir şampiyon olamayan Galatasaray'a kurtarıcı olarak gittiği günleri görürüz inşallah.
İsterse ŞL'yi alsın96-00'i görmedik, yenisini görmüş oluruz.
Yeni hocayı görene kadar bir yere gitmez. Duruma göre devre arası yeniden hoca olacağını düşünüyorum.Sergen'in yardımcısı Çağdaş bile direkt kulüp bulmuşsa %100 kulüp bulur Emre de ya da bilmiyorum belki 1 sene falan kafa dinleyip kursa falan gider
Karakter olarak seni hiç sevmiyorum sevmem de bu saatten sonra mümkün değil Kariyerinde başarılı olmanı ister miyim pek istemem Senden geleceğine önümüzdeki yıllarda hayır efsanemiz Alex'ten gelsin.
Ama sende hala bir Fatih Terim ışığı da almıyor değilim. Diğer kulüplerde kendini geliştirir sonrasında Fenerbahçe'ye geri dönersen senden nefret etsem de Fenerbahçe menfaatleri için seni desteklerim.
Şimdilik ruh halim bu
Gitti bile resmi hesaba bakYeni hocayı görene kadar bir yere gitmez. Duruma göre devre arası yeniden hoca olacağını düşünüyorum.