- Reaksiyon puanı
- 114,349
- Puanı
- 1,060
Hiç fikrim yok ama olsa iyi olur.Burası kıran kırana geçecek anlaşılan @Dosi
Oy vermedim daha. Yorumlara göre karar veririm belki
Hiç fikrim yok ama olsa iyi olur.Burası kıran kırana geçecek anlaşılan @Dosi
Aşk olsun sen öyle bir insan mısın 😱 😡Hiç fikrim yok ama olsa iyi olur.
Oy vermedim daha. Yorumlara göre karar veririm belki
YemezlerAşk olsun sen öyle bir insan mısın 😱 😡
Ufak atsam peki? @12.AdamYemezler
1-0 öne geçti benim için şimdilik oy kullanmadım dahaAyıptır sorması Nesrin'in neresi güzel?
------
Genç Fenerli Afraaa Genç Fenerliiiiiii
Nesrin'e oy verirsen sırf izlediğin dizi için vereceksin Güzellik olarak kıyas kabul etmez bir durum var çünkü ortada..1-0 öne geçti benim için şimdilik oy kullanmadım daha
İşi takımlara, futbola çekmek ters teper sevenleri için bile...Nesrin'e oy verirsen sırf izlediğin dizi için vereceksin Güzellik olarak kıyas kabul etmez bir durum var çünkü ortada..
Estetik diyip durduğun için bunu da atayım
Bizim gibi Mesut fanı
Tepsin yapacak bir şey yokİşi takımlara, futbola çekmek ters teper sevenleri için bile...
Afra'yı da Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde izleyip sevdim. Yani o da sevdiğim dizidenNesrin'e oy verirsen sırf izlediğin dizi için vereceksin Güzellik olarak kıyas kabul etmez bir durum var çünkü ortada..
Estetik diyip durduğun için bunu da atayım
Bizim gibi Mesut fanı
O zaman özelden sana doktorumun numarasını verebilirim?Afra'yı da Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde izleyip sevdim. Yani o da sevdiğim diziden
Göz doktoru mu?O zaman özelden sana doktorumun numarasını verebilirim?
EvetGöz doktoru mu?
Demek problemin olduğu için gidiyorsun. Benim ihtiyacım yok ki
Gözlük mevzusunu demedim. Şunu eklemiştim: ondan yanlış kişileri güzel bulmaktası çoğu zaman.Evet
Evet pc başında kullanıyorum zaten günlük hayatta kullanmasam bile. Ama sen şu ikilide oy verecek kadar düşünüyorsan maalesef farkında değilsin ama gözünde bozukluk var...
Ben yanlış kişileri seçmiyorum ki forum yanlış kişileri seçiyorGözlük mevzusunu demedim. Şunu eklemiştim: ondan yanlış kişileri güzel bulmaktası çoğu zaman.
Yok ya şuana kadar problem olmadı gözümde. Aslında benim kararım bi yaklaşık yarım saat önce netleşti ama bekleyeyim biraz
Klişe cevapBen yanlış kişileri seçmiyorum ki forum yanlış kişileri seçiyor
Klişe ama doğru cevapKlişe cevap
senle fikir ayrılığı olması iyi aslında şuana kadar çok fazla hep aynı yoldan gittik. Bu kez farklı yoldan gitmek iyi. Arada ne güzel damarına basıyorum