2021 6. Tur | Afra Saraçoğlu ⚡ Nesrin Cavadzade - 4. Grup

Hangi güzel çeyrek finale yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    42
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yer belki:
IMG-20200428-WA0001.jpg

@12.Adam

Nesrin'e oy verirsen sırf izlediğin dizi için vereceksin :A Güzellik olarak kıyas kabul etmez bir durum var çünkü ortada..

s-56dc9427fd7749a5c47f012d89a288c183d405dc.webp

Estetik diyip durduğun için bunu da atayım :A

Bizim gibi Mesut fanı :A

2021-01-06-180722-vert.jpg
İşi takımlara, futbola çekmek ters teper sevenleri için bile...

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Nesrin'e oy verirsen sırf izlediğin dizi için vereceksin :A Güzellik olarak kıyas kabul etmez bir durum var çünkü ortada..

s-56dc9427fd7749a5c47f012d89a288c183d405dc.webp

Estetik diyip durduğun için bunu da atayım :A

Bizim gibi Mesut fanı :A

2021-01-06-180722-vert.jpg
Afra'yı da Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde izleyip sevdim. Yani o da sevdiğim diziden :A

• Sinir Bozucu
  • Güldürdün
Göz doktoru mu? :A
Demek problemin olduğu için gidiyorsun. Benim ihtiyacım yok ki :A
Evet :A
Evet pc başında kullanıyorum zaten günlük hayatta kullanmasam bile. Ama sen şu ikilide oy verecek kadar düşünüyorsan maalesef farkında değilsin ama gözünde bozukluk var...

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Evet :A
Evet pc başında kullanıyorum zaten günlük hayatta kullanmasam bile. Ama sen şu ikilide oy verecek kadar düşünüyorsan maalesef farkında değilsin ama gözünde bozukluk var...
Gözlük mevzusunu demedim. Şunu eklemiştim: ondan yanlış kişileri güzel bulmaktası çoğu zaman.

Yok ya şuana kadar problem olmadı gözümde. Aslında benim kararım bi yaklaşık yarım saat önce netleşti ama bekleyeyim biraz :A

• Sinir Bozucu
  • Güldürdün
Gözlük mevzusunu demedim. Şunu eklemiştim: ondan yanlış kişileri güzel bulmaktası çoğu zaman.

Yok ya şuana kadar problem olmadı gözümde. Aslında benim kararım bi yaklaşık yarım saat önce netleşti ama bekleyeyim biraz :A
Ben yanlış kişileri seçmiyorum ki forum yanlış kişileri seçiyor :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Ben yanlış kişileri seçmiyorum ki forum yanlış kişileri seçiyor :A
Klişe cevap :A
senle fikir ayrılığı olması iyi aslında :A şuana kadar çok fazla hep aynı yoldan gittik. Bu kez farklı yoldan gitmek iyi. Arada ne güzel damarına basıyorum :A

• Sinir Bozucu
  • Güldürdün
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...