Ona bile gerek, 30 oyu geçtiğinde eğer fark 10-13'ün üstündeyse direkt bu gece bitebilir fark asla kapanmayacağı içinÖyle maalesef
Süreyi düz 24 saat mi yapsak?
Herhalde benim fikrim lafa bakHa iyi bari, senin fikrinse ne güzel
Oy verenlerin mesajlarına bak, kafanda netleşirÇok zor bir karar, düşüneceğim.
Ne algısı? Türk güzeller etkinliğinde de favorilerin bitmiyor senin de maşallah etkinliğin en başındaki görüşlerinin aksine @DosiSuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus hala algı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Algı mı tabloya bak ve asıl sen susSuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus hala algı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Yok yok onu inanmadığımdan yazmayacaktım, aslında değiştirecektim de kalsın demiştimHerhalde benim fikrim lafa bak
Fahriye de güzel ama eskiden daha güzeldi. Tuba hâlâ 10 sene önceki gibi. Elenmesine üzülmem ama
------
Oy verenlerin mesajlarına bak, kafanda netleşir
Bu etkinlikle @xdragxx 'in bol çelişkilerine şahit olduk. Şaşırma artıkNe algısı? Türk güzeller etkinliğinde de favorilerin bitmiyor senin de maşallah etkinliğin en başındaki görüşlerinin aksine @Dosi
Senin güzellik anlayışın sınıfta kaldıYok yok onu inanmadığımdan yazmayacaktım, aslında değiştirecektim de kalsın demiştim
Fahriye de bana pek güzel gelmiyor ama Tuba da güzel değil, kötünün iyisi işte
Fahriye de Tuba da Hazal'dan çok daha güzeller.Yok yok onu inanmadığımdan yazmayacaktım, aslında değiştirecektim de kalsın demiştim
Fahriye de bana pek güzel gelmiyor ama Tuba da güzel değil, kötünün iyisi işte
Yahuuu isterse 50-0 olur niye ifşa ediyonAlgı mı tabloya bak ve asıl sen sus
Fahriye Evcan has Fenerlidir. Bari o şampiyon olsunNe algısı? Türk güzeller etkinliğinde de favorilerin bitmiyor senin de maşallah etkinliğin en başındaki görüşlerinin aksine @Dosi
Adet yerini bulsun. Dur süreyi kısaltayım cidden. Bu durum vahimOna bile gerek, 30 oyu geçtiğinde eğer fark 10-13'ün üstündeyse direkt bu gece bitebilir fark asla kapanmayacağı için
Bu konu hakkında her şey ortada zaten.Bu etkinlikle @xdragxx 'in bol çelişkilerine şahit olduk. Şaşırma artık
------
Senin güzellik anlayışın sınıfta kaldı
Sen de Hande Reçel'e oy atmıştın dimi. Ona güzel deyip Hazal'a güzel değil diyenleri ciddiye alamıyorum.Fahriye de Tuba da Hazal'dan çok daha güzeller.
Futbol, yarışmalar vb. kimi tutuyorum diyorsan o yolcu oluyor malum o yüzden sessizlik totemi daha etkili olabilir yoksa göz göre göre kaybedecek yineYahuuu isterse 50-0 olur niye ifşa ediyon
------
Fahriye Evcan has Fenerlidir. Bari o şampiyon olsun
İşte dengeler hep değişiyor. Biri Fahriye'ye oy atmasa elenmişti. 1 oy kurtardıBu konu hakkında her şey ortada zaten.
Sen de Hande Reçel'e oy atmıştın dimi. Ona güzel deyip Hazal'a güzel değil diyenleri ciddiye alamıyorum.
Tuba bu kadar fark yemeyi haketmeyen bir kadın. İyi dedin, en azından farkı bir tık azalttık.Herhalde benim fikrim lafa bak
Fahriye de güzel ama eskiden daha güzeldi. Tuba hâlâ 10 sene önceki gibi. Elenmesine üzülmem ama
------
Oy verenlerin mesajlarına bak, kafanda netleşir
Tuttuğu takım için kazansın istemem tam senin çelişkine yakışırFahriye Evcan has Fenerlidir. Bari o şampiyon olsun
O kişiye teşekkür ediyorum da zevksiz biri diye doğdu içimeİşte dengeler hep değişiyor. Biri Fahriye'ye oy atmasa elenmişti. 1 oy kurtardı
Çok farklı bir süreç oldu bu sene. Kıl payı tur atlayanlar sonradan farkla alıyor. Veya fark açan sürünüyorTuba bu kadar fark yemeyi haketmeyen bir kadın. İyi dedin, en azından farkı bir tık azalttık.
Ya takım işin esprisi mosi.... Şu kadın Tuğba'yla zaten kıyaslanmaz ki.Tuttuğu takım için kazansın istemem tam senin çelişkine yakışır
Haklısın, Tuba'nın eline su dökemezYa takım işin esprisi mosi.... Şu kadın Tuğba'yla zaten kıyaslanmaz ki.