2021 5.Tur | Düello | Tuba Büyüküstün⚔️ Fahriye Evcen

Hangi güzel üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    39
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fahriye :A

• Güldürdün
Reactions: kerem and slhttnmtl
Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus hala algı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ne algısı? :A Türk güzeller etkinliğinde de favorilerin bitmiyor senin de maşallah etkinliğin en başındaki görüşlerinin aksine :A @Dosi

• Güldürdün
Reactions: xdragxx and Dosi
Herhalde benim fikrim lafa bak :A
Fahriye de güzel ama eskiden daha güzeldi. Tuba hâlâ 10 sene önceki gibi. Elenmesine üzülmem ama :A
------

Oy verenlerin mesajlarına bak, kafanda netleşir :A
Yok yok onu inanmadığımdan yazmayacaktım, aslında değiştirecektim de kalsın demiştim :A

Fahriye de bana pek güzel gelmiyor ama Tuba da güzel değil, kötünün iyisi işte :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Ne algısı? :A Türk güzeller etkinliğinde de favorilerin bitmiyor senin de maşallah etkinliğin en başındaki görüşlerinin aksine :A @Dosi
Bu etkinlikle @xdragxx 'in bol çelişkilerine şahit olduk. Şaşırma artık :A
------

Yok yok onu inanmadığımdan yazmayacaktım, aslında değiştirecektim de kalsın demiştim :A

Fahriye de bana pek güzel gelmiyor ama Tuba da güzel değil, kötünün iyisi işte :A
Senin güzellik anlayışın sınıfta kaldı :A

Yahuuu isterse 50-0 olur niye ifşa ediyon :bağır:
------

Fahriye Evcan has Fenerlidir. Bari o şampiyon olsun :A
Futbol, yarışmalar vb. kimi tutuyorum diyorsan o yolcu oluyor malum o yüzden sessizlik totemi daha etkili olabilir yoksa göz göre göre kaybedecek yine :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Herhalde benim fikrim lafa bak :A
Fahriye de güzel ama eskiden daha güzeldi. Tuba hâlâ 10 sene önceki gibi. Elenmesine üzülmem ama :A
------

Oy verenlerin mesajlarına bak, kafanda netleşir :A
Tuba bu kadar fark yemeyi haketmeyen bir kadın. İyi dedin, en azından farkı bir tık azalttık. :A

• Harika
Reactions: Dosi
Tuba bu kadar fark yemeyi haketmeyen bir kadın. İyi dedin, en azından farkı bir tık azalttık. :A
Çok farklı bir süreç oldu bu sene. Kıl payı tur atlayanlar sonradan farkla alıyor. Veya fark açan sürünüyor :A

• Harika
Reactions: kerem
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...