TV8 Survivor 2021 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Zor bir ihtimal ama inşallah :A
Yarına ve Salı gününe bakacağız. Aslında tam şimdi İsmail ve Batuhan potaya girse yerinde olur :A Berkay arada kaynamaz umarım :A
İsmail veya Batuhan potaya girerse ve strateji tutarsa Berkay’ı söylerler. Elendiği ihtimali düşünmek bile istemiyorum :A

Mavi takım kaybederse kim gider sence? Bence Steven :Z

• Güldürdün
Reactions: Dosi
İsmail veya Batuhan potaya girerse ve strateji tutarsa Berkay’ı söylerler. Elendiği ihtimali düşünmek bile istemiyorum :A

Mavi takım kaybederse kim gider sence? Bence Steven :Z
Gerçi doğru strateji yaramaz kırmızılarda :A

Steven gider bencede. Ada birleşecek ya Dora kalacaktır :A kaos lazım herzaman yarışmaya :A Bu akşam kim yazıldı o kısma bakmadım :A mavilerden zaten Dora ve Steven aday olur. Poyraz yine birinci olur. Kırmızı kaybedip Ayşe pota durumu olmamasına rağmen birinci olursa güvensizlik olur smse

• Güldürdün
Reactions: dreamy
Gerçi doğru strateji yaramaz kırmızılarda :A

Steven gider bencede. Ada birleşecek ya Dora kalacaktır :A kaos lazım herzaman yarışmaya :A Bu akşam kim yazıldı o kısma bakmadım :A mavilerden zaten Dora ve Steven aday olur. Poyraz yine birinci olur. Kırmızı kaybedip Ayşe pota durumu olmamasına rağmen birinci olursa güvensizlik olur smse
Dora gitmez ya, Aleyna Ç.yi mağdurluk edebiyatı konusunda eleştirirken aynısını bu konseyde kendisi yaptı. Yaptıklarıyla hareketleri uyuşmuyor. Keşke Steven ile onu da postalama imkanımız olsa...

Dora çıktı ilk oylamada. Yarın kaybedilirse Steven yazılır kesin.

Acun, zorla Ayşe’yi övdü ya. Aynı Survivor’ı mı izliyoruz dedim... :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Dora gitmez ya, Aleyna Ç.yi mağdurluk edebiyatı konusunda eleştirirken aynısını bu konseyde kendisi yaptı. Yaptıklarıyla hareketleri uyuşmuyor. Keşke Steven ile onu da postalama imkanımız olsa...

Dora çıktı ilk oylamada. Yarın kaybedilirse Steven yazılır kesin.

Acun, zorla Ayşe’yi övdü ya. Aynı Survivor’ı mı izliyoruz dedim... :A
Aaa aşk olsun, Ayşe çok sempatik, esprili biri. Acun, Merve ayrılırkende överken ben de farklı bir Survivor izliyorum galiba demiştim :A

Ben artık kaçar. İyi geceler :bhr: 🙋🏻‍♀️

• Güldürdün
Bu senenin de Nisa'sı Aleyna Ç adlı kişi mi :A

603eabe970380e1c9859b142

Yok, kendisi en zayıf halka ama 8 potadan çıkmış birisi :A gıcık biri değil, sakin ve tatlı bir konuşması var ama yeri gelince lafını iyi kullanıyor. Tek eksisi performans. Kendisini hor görenleri bir bir postaladı hem de en son, yarışmanın en yüksek performanslı yarışmacısını eleyerek :A
Geçen seneki reisimizi , nasıl bu çapsız ile bir tutabildin? :A

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Çok sevdiğin Merve Panorama’ya konuk olmuş bugün :A @Dosi

Merve, Ayşe kendisini söylediğinde şaşırmış. Ayşe hatta “Senin için sorun yoktu değil mi” demiş. Tam bir kadın düşmanı her geçen gün onun adına daha çok utanıyorum. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Çok sevdiğin Merve Panorama’ya konuk olmuş bugün :A @Dosi

Merve, Ayşe kendisini söylediğinde şaşırmış. Ayşe hatta “Senin için sorun yoktu değil mi” demiş. Tam bir kadın düşmanı her geçen gün onun adına daha çok utanıyorum. :A
Güzellik uykumu tercih ettim ama onun yorumlarına sonra muhakkak bakarım :A
Aynen çook seviyorum. Giderken ağlamıştım :A
Ayşe tabiki bu duruma aşırı sevindi. Fırsatı buldu affetmedi :A

• Güldürdün
O zaman Aleyna K ve Ayşe arasından birini seçebilirsin :A Düzenli izliyor musun? Bir hafta falan izlesen fikrin netleşir. :D
Pandemi döneminde o kadar çok maruz kaldım ki overdose oldum.(Önceki sezonlarda) Hem de sıkı izlediğim dizilerimden ötürü bu sezonu düzensiz takip ediyorum. :A Final four dörtlüm;Poyraz % 90 kalacak gibi hissediyorum. Aleyna'lardan birisi , Ayşe, Batu veya Kertenkele Onyekuru. :A

• Güldürdün
@dreamy kabul et Ayşe baya yükselişte :A kız acımıyor :A
Evet son birkaç gün çok iyi mücadele sergiliyor kız hakkını vermek lazım. Nefes nefese bitiriyor parkuru, yine de kazanıyor. :A Düello oyununu da kazandı. Oyun sonunda Aleyna ile sarılmaları biraz hüzünlendirdi... :A
------

Abi biri Ayşeye sayı alınca bağırma desin ya :A
Bağırma değil o bence, çok başka bir şey burda söyleyemeyeceğim :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Angelica
Evet son birkaç gün çok iyi mücadele sergiliyor kız hakkını vermek lazım. Nefes nefese bitiriyor parkuru, yine de kazanıyor. :A Düello oyununu da kazandı. Oyun sonunda Aleyna ile sarılmaları biraz hüzünlendirdi... :A
------

Bağırma değil o bence, çok başka bir şey burda söyleyemeyeceğim :A

:Aİtici geldi öyle bağırmasıya twiiterde de diyorlardı ayşe öyle bağırma diye

• Güldürdün