Chelsea, Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Oldu!

Kim Kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    7
  • Anket kapatılmış .

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
114,082
Puanı
1,060
E2lcxtGXIAARa1h.jpg

Şampiyonlar Ligi 2020-2021 sezonu bugün oynanan final karşılaşmasıyla birlikte son buldu.

Tarihinde henüz Şampiyonlar Ligi kupasına sahip olamayan Manchester City ile 2011-12 sezonunda bu kupaya sahip olmuş olan Chelsea'nın karşı karşıya geldiği dev finalin kazananı Chelsea oldu!

42.dakikada K.Havertz’in attığı golle 1-0 öne geçen Londra temsilcisi Chelsea, bu skoru 90 dakika boyunca korumayı başararak Şampiyonlar Ligi kupasını 2.kez müzesine götürmeyi başardı.

Portekiz'in Dragao stadyumunda oynanan dev finali 16 bin 500'e kadar futbolsever takip etti.

E2lbGXSXoAEpupF.jpg
Ekran görüntüsü 2021-05-30 002628.jpg
E2lZD48WUAk86ME.jpg
Ekran görüntüsü 2021-05-30 002806.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
Kapışmalarda yenilmeyi özlemişiz iyi geldi akşam akşam :A :Z @Dosi İlk ŞL Final konun sanırım hayırlı olsun :A

Manchester City ağır favori ve kazanır umarım ama yine de Chelsea pis takımdır, belli olmaz ve kazanırsa şaşırmam...
Aslında 1 salise geç açtım normal zamanlara göre ama yinede alamadın :A

Yiğenimde sordu hangisi alsın, ben de Manchester City alsın dedim. Galiba ilk galibiyet olcak.

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Aslında 1 salise geç açtım normal zamanlara göre ama yinede alamadın :A

Yiğenimde sordu hangisi alsın, ben de Manchester City alsın dedim. Galiba ilk galibiyet olcak.
Sana karşı kapışmada şansımız pek tutmuyor Mikasa hanım 😏:bilmem:

City'nin ilk kupası olacak evet, Chelsea daha önce 1 kez kazanmıştı ama. :A @MEnes de City ve onun hocası olan Pep Guardiola fanatiği, bakalım damlayacak mı maç vakti :A @MasacRE @12.Adam

City'nin ilk kupası olacak evet, Chelsea daha önce 1 kez kazanmıştı ama. :A @MEnes de City ve onun hocası olan Pep Guardiola fanatiği, bakalım damlayacak mı maç vakti :A @MasacRE @12.Adam
Ben kimi tutsam kaybediyor. Şimdiden dezavantajlılar :A
Umarım bugün o zincir kırılır :A
------

Futbol 90 dakika oynanan ve @bazinga'nın tuttuğu takımın her zaman kaybettiği bir oyundur. Buradan yola çıkarak Manchester City'nin şampiyonluğunu şimdiden tebrik ederim. :A
Ee ben de şunu destekliyorum dediğimde kaybetme durumu var hep. Bakalım hangimiz daha baş yakanız :A sen Chelsea ben Manchester City

Şampiyonlar Ligi 2020-21 sezonu bugün oynanacak final karşılaşmasıyla birlikte nihayet sona ererken Şampiyonlar Ligi kupası sahibini buluyor.

@Dosi çok mu sıkıldık ŞL'den? :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Şampiyonlar Ligi 2020-21 sezonu bugün oynanacak final karşılaşmasıyla birlikte nihayet sona ererken Şampiyonlar Ligi kupası sahibini buluyor.

@Dosi çok mu sıkıldık ŞL'den? :A
Güzel soru :A @Tolstoyevski

İngiltere takımlarını sevmem ve bitsinde Milli Takım maçlarına başlayalım :A

Pep hocam için uğrama ihtimalim mevcut... Merakla maçı bekliyorum... Hocamın Barca dışında Şl alıp ona sallayanlara bir ders vermesini canı gönülden istiyorum... Bekleyip göreceğiz artık.. :A

Futbol 90 dakika oynanan ve @bazinga'nın tuttuğu takımın her zaman kaybettiği bir oyundur. Buradan yola çıkarak Manchester City'nin şampiyonluğunu şimdiden tebrik ederim. :A
Ben de aynı durumdayım. Kimi desteklesek yok oluyor. En sonda ulaşacak galiba kupaya Pep. Yok mu bir totem falan bir şeyler yapıp engellememiz lazım bu durumu :A

• Güldürdün
Reactions: bazinga and MEnes