Hediyelerin için teşekkürlerNice Fav10'lu yıllara.
Bu da benden hediye gelsin.
------
@Tolstoyevski ismini unuttum farkındayım sonradan ekleme yapacaktım konuya fakat başka işlerim olunca etiket atmayı unuttum kusura bakma lütfenZaman ne ara geçti onu da bilmiyorum fakat iyi ki bu forumdayım ve sizlerleyim.
1.Yılım Kutlu Olsun o zaman yöneticiler sağ olsun bildirim atmasa unutmuştum bile buraya gelişimin birinci yılı olması şerefiyle
Herkese Çok teşekkür ederim iyi arkadaşlar @slhttnmtl @Emre Ozansoy @Alos @EmreCan gibi arkadaşlar edindim burası sayesinde kendi ablamdan daha sevmeye başladığım @Angelica 'nın yeri hep bende ayrıdır.
Bir çok mesajda imzam olsa da bir çoğunuzu sevip sayarım, forum yönetimini unutmamak gerek onlarda gece gündüz emek harcayarak burayı ayakta tutmaya çalışıyorlar.
Buraya gelme sebebim bi arkadaşımdı kendisiyle instagram dan tanıştım ve bu forumu söyledi ben de hemen girip bi bakıyım dedim giriş o giriş bi daha da çıkamadım cümlelerimi bitirken kendisine teşekkür ediyorum
@Dosi @bazinga @Sherlock @Aserat @emreemreu @MEnes gibi bir çok yöneticiye teşekkürlerimi sunuyorum
Ve Hediye ZAMANI
Hadi bakalım yorum kısmına herkesi bekliyorum
bunlar benim kendi hediyelerim
şu sıralar en çok dinlediğim müzikler
------
Hediyen için Teşekkürler umarım daha fazla burada ve sizinle olurumBizlerle daha nice yıllara @seyfullXh
Güzel ve içten bir konu olmuş.
Ortak dizimizin eğlenceli sahnelerini hediye edeyim
Son düzenleme: