Dün falan denk geldim sanırım o kanala sayfama düşmüştü dur bakayım teşekkürler bu arada😉Star tv diziler arşiv kanalın adı
Dün falan denk geldim sanırım o kanala sayfama düşmüştü dur bakayım teşekkürler bu arada😉Star tv diziler arşiv kanalın adı
Rica ederim.Güzel diziler varDün falan denk geldim sanırım o kanala sayfama düşmüştü dur bakayım teşekkürler bu arada😉
Kaybolan yıllar evet o düşüyordu anasayfama zamanında o diziyi de izlerdim ben😉Star tv diziler arşiv kanalın adı
Ben izlemezdim diziyi.Starın güzel dizileri varKaybolan yıllar evet o düşüyordu anasayfama zamanında o diziyi de izlerdim ben😉
Evet yayınlarlarsa var tabii ama onlarda 2000 li yıllardan doksanlı yıllara geçiş yapmaz gibi😉Ben izlemezdim diziyi.Starın güzel dizileri var
Ferhunde Hanımlar,Baskül Ailesi yok.TRT' deki Ferhunde Hanımlar 212.bölümden sonrasını vermedi.Cem Uzan sahıbı olsaydı şimsi Star veriridi.Şimdi zorEvet yayınlarlarsa var tabii ama onlarda 2000 li yıllardan doksanlı yıllara geçiş yapmaz gibi😉
Hep aynı sıkıntı işte TRT te Bizimkileri vermiyorFerhunde Hanımlar,Baskül Ailesi yok.TRT' deki Ferhunde Hanımlar 212.bölümden sonrasını vermedi.Cem Uzan sahıbı olsaydı şimsi Star veriridi.Şimdi zor
Yayın hakkı yapımcıda diye duydum.TRT Bölümleri atv'de olabilir .95'de atv'deydi tekrarları.Youtubede var TRT bölümleri.Hep aynı sıkıntı işte TRT te Bizimkileri vermiyor
Ya olsa da hepsi yok Atv de değl yapımcı da hiç değil gerçi herkes bir şey söylüyor ama bence TRT yayınlamak istemiyor yanaşmıyorYayın hakkı yapımcıda diye duydum.TRT Bölümleri atv'de olabilir .95'de atv'deydi tekrarları.Youtubede var TRT bölümleri.
TRT demeki yayınlamak istemiyorsa o zaman yapımcı izin vermiyor yada yayın hakları yapımcıdadır.Duyuyorum öyle şeyler.Türkmenelı tv de vardı TRT bölümleriYa olsa da hepsi yok Atv de değl yapımcı da hiç değil gerçi herkes bir şey söylüyor ama bence TRT yayınlamak istemiyor yanaşmıyor
bakılabilirYouTube D yapım kanalı şu an test yayında diziler o kanal üzerinden yayınlanacakmış meraklıları D yapım kanalına abone olup takip edebilirler
Yayın akışı gece acıklanacakmış
@Doğan @Angelica @Emre Ozansoy @The_Erinch @Zeyno45 @Turkuazz
------
evet o soruyu soran bendim kendimi de belli ettim böylelikle
😀😁😂
Twitch yayını izliyorum abi.
Olm neden normal birşey yapmazsın sen?Twitch yayını izliyorum abi.
Twitch yayını izlemek normal değil mi? 😱Olm neden normal birşey yapmazsın sen?
eee tamam işte biz bizden gencinimi bulcan aşk olsun ama demi gız @Angelica 😀
@Zeyno45 Bacım ne diyor bu... küfür mü ediyor?Twitch yayını izlemek normal değil mi? 😱
Altın Kızlar oldukeee tamam işte biz bizden gencinimi bulcan aşk olsun ama demi gız @Angelica 😀
Canlı yayın platformu.O ne ???