'Masumlar Apartmanı'nda Flaş Ayrılık! | TRT 1

37’de mi sezon finali yapacaktı dizi?

Kitapta olmayan bir karakterin diziyi gelecek sezonda etkileyeceğini düşünmüyorum, ama karakteri biraz daha öne çıkaracak hikaye yazılabilirdi.

Yorulduysa 3 aylık arada dinlenebilir, hatta bazı bölümlerde yer almayabilir ve senaryo buna göre yazılabilirdi ama kendi kararı, umarım daha iyi işlerde görürüz kendisini çünkü ekrana çok yakışıyor.
O saç rengi ile gelecekse kabulüm. Diğer türlü istemiyorum bundan sonra :)
------

Ha bak yine aynı şey. :A Söyleyecek bir şeyin yoksa başka dizileri karıştırma usulca köşene çekil çünkü konumuz yeni sezonda kentsel dönüşüme girecek olan Masumlar Apartmanı. :A
Bence tam tersi 3. Sezon bile olacak Masumlar Apartmanının iddiasına dahi girerim. 😉 :A

• Beğendim
Reactions: Angelica
İlk bölümleri çok başarılıydı. Severek takip ediyordum fakat senaryo ağırlaştı. Akmamaya başladı. Gereksiz karakterler ve sahnelerle bence hikaye ekseninden uzaklaştı. Bu yüzden 30. Bölüm itibariyle diziyi izlemeyi bırakmıştım. Farah Zeynep çok başarılı Bi oyuncu. Dizide de gayet iyi bir performans sergiledi ama İnci karakteri bir türlü açılamadı. O yüzden ayrılacak olmasına üzüldüm diyemeyeceğim.

Bu diziyi sana ben başlatmıştım. Hatırlar mısın bilmem sürekli kötülüyordun izlemeden önce. Neymiş ön yargılı olmamak lazımmış. :A
Saçmalamaktan ayrı bir hal amış Yasak Elma'yı izlemeye devam edeceksin oysa ki. :A

MA'nın bu haftaki bölümünü beğenmedim mesela ama sırf bu yüzden iki kalemde silip atacak değilim. :A
------

Orada ben yokum gücendim :A

Akrep 100 dakika mı selocum :A :A

Ben izliyordum ama tekrardan izlemeyi düşünüyorum bazı bölümlerini kaçırdım falan
İzlediğini bilmiyordum, genel yorum konusunda rastlayamadım çünkü. :A

• Güldürdün
Reactions: Carpe Diem
Saçmalamaktan ayrı bir hal amış Yasak Elma'yı izlemeye devam edeceksin oysa ki. :A

MA'nın bu haftaki bölümünü beğenmedim mesela ama sırf bu yüzden iki kalemde silip atacak değilim. :A
------

İzlediğini bilmiyordum, genel yorum konusunda rastlayamadım çünkü. :A
Evet hiç konuşmadım yorum konusunda :A