Evet, 37. bölümde.37’de mi sezon finali yapacaktı dizi?
Kırmızı Oda belli oldu mu peki?Evet, 37. bölümde.
Onun hakkında henüz daha haber yok, ama bir kaç güne haber gelir diye düşünüyorum.Kırmızı Oda belli oldu mu peki?![]()
Tahminim 42’te sezona ara verebilir, 41 olsa daha iyi olur gibi fazla da geçe kalmasın da...Onun hakkında henüz daha haber yok, ama bir kaç güne haber gelir diye düşünüyorum.
Ben almayım, altında kalmak istemem.Salı günü dizim yok belki bende izlerim @kerem @slhttnmtl @Angelica @Emre Ozansoy @offensive @12.Adam
Eniştem batsın.Beni deve eniştenin
evet ya yok eskisi kadsr
2.50 falan alsa tüm gruplarda güzel olur
![]()
Eniştem batsın.2.50 imkansız gibi kaldı bundan sonra 3 bölüm zaten.
![]()
Ama işte ne kadar büyük bir kitle 24. bölümüne gelmiş bir diziyi izler. Sanmıyorum ben![]()
. Bence alır ya bence 7.50 - 8.00 reyting gibi bir boşluk olucak yani
Umarım alır
![]()
O saç rengi ile gelecekse kabulüm. Diğer türlü istemiyorum bundan sonraKitapta olmayan bir karakterin diziyi gelecek sezonda etkileyeceğini düşünmüyorum, ama karakteri biraz daha öne çıkaracak hikaye yazılabilirdi.
Yorulduysa 3 aylık arada dinlenebilir, hatta bazı bölümlerde yer almayabilir ve senaryo buna göre yazılabilirdi ama kendi kararı, umarım daha iyi işlerde görürüz kendisini çünkü ekrana çok yakışıyor.
Bence tam tersi 3. Sezon bile olacak Masumlar Apartmanının iddiasına dahi girerim. 😉Ha bak yine aynı şey.Söyleyecek bir şeyin yoksa başka dizileri karıştırma usulca köşene çekil çünkü konumuz yeni sezonda kentsel dönüşüme girecek olan Masumlar Apartmanı.
![]()
Sana inat ben @offensive @The_Erinch @Angelica @Emre Ozansoy ve izleyecek olan diğer arkadaşlarımız her hafta konuyu mesajsız bırakmayacağız.
@12.Adam @slhttnmtl izlemiyorsanız yazın başlayıp yeni sezona yetişmenizi öneririm.![]()
Saçmalamaktan ayrı bir hal amış Yasak Elma'yı izlemeye devam edeceksin oysa ki.Bu diziyi sana ben başlatmıştım. Hatırlar mısın bilmem sürekli kötülüyordun izlemeden önce. Neymiş ön yargılı olmamak lazımmış.![]()
İzlediğini bilmiyordum, genel yorum konusunda rastlayamadım çünkü.Orada ben yokum gücendim
Akrep 100 dakika mı selocum![]()
Ben izliyordum ama tekrardan izlemeyi düşünüyorum bazı bölümlerini kaçırdım falan
Evet hiç konuşmadım yorum konusundaSaçmalamaktan ayrı bir hal amış Yasak Elma'yı izlemeye devam edeceksin oysa ki.
MA'nın bu haftaki bölümünü beğenmedim mesela ama sırf bu yüzden iki kalemde silip atacak değilim.
------
İzlediğini bilmiyordum, genel yorum konusunda rastlayamadım çünkü.![]()
Sosyal medya hesaplarında bir paylaşım yok. Magazinde de açıklama tarzı bir şey yok.Farah yalanlamış galiba?
Şu twiti bir yer yalanlama diye göstermiş Youtube'daSosyal medya hesaplarında bir paylaşım yok. Magazinde de açıklama tarzı bir şey yok.![]()