Yani her türlü bilemiyorum mutsuz da olacağım aslında diğer isimde olmasın ama. BakacağızYavaştan hazır edeyim.
Yani her türlü bilemiyorum mutsuz da olacağım aslında diğer isimde olmasın ama. BakacağızYavaştan hazır edeyim.
Hangi yoldaşın? O kadar kişi yoldaşın ki
Etkinliği kimle yürütüyorsun?Hangi yoldaşın? O kadar kişi yoldaşın ki
@Tolstoyevski ama aklıma Sherlock geldi, acaba onu bazı gruplar için bekliyoruz ve neler oluyor der gibi hal olunca o geldi aklımaEtkinliği kimle yürütüyorsun?
O da olur ama onun için daha eğlenceli gif bulmalıyım.@Tolstoyevski ama aklıma Sherlock geldi, acaba onu bazı gruplar için bekliyoruz ve neler oluyor der gibi hal olunca o geldi aklıma
Bugün onun reyting konusu açma günü dışardan haber uçurup konumu açar mısın demediğine göre gelirO da olur ama onun için daha eğlenceli gif bulmalıyım.
Kabalık etmek istemem ama daha çok beklersin gibi...
Şu an @Sherlock u böyle hayal ediyorum...Bugün onun reyting konusu açma günü dışardan haber uçurup konumu açar mısın demediğine göre gelir
2 saat kaldı dayanın
Teyzeler kazandı malum gif yaniAçıkçası kesinlikle Mine'nin elenmesine sevindim ama eğer elenen Beren olsaydı yine sevinirdim fakat belki aynı dozda değil bundan sonra benden Beren'e oy gitmez. Etkinliği kazanmasını istemiyorum çünkü artık yeni isimler alsın.
@Emre Ozansoy hemen avatarı değiştirmişTeyzeler kazandı malum gif yani
Aferin sana sırf inadına daha güzel olduğunu bildiğin halde Beren'e oy verdin ama bunu sen istedin intikam severimAçıkçası kesinlikle Mine'nin elenmesine sevindim ama eğer elenen Beren olsaydı yine sevinirdim fakat belki aynı dozda değil bundan sonra benden Beren'e oy gitmez. Etkinliği kazanmasını istemiyorum çünkü artık yeni isimler alsın.
? Beren daha güzel. Ben nezaman Mine daha güzel dedim. Beren doğal ve duru bir güzelliğe sahip üstelik. Ben Beren yeteri kadar birincilik elde ettiği için kazansın istemiyorum ve şuan onun haricinde kim kazanırsa sevinirim.Aferin sana sırf inadına daha güzel olduğunu bildiğin halde Beren'e oy verdin ama bunu sen istedin intikam severim
Benim de bu saatten sonra en çok istediğim şey Beren'in kazanması ve oylarım bu saatten sonra full Beren'e? Beren daha güzel. Ben nezaman Mine daha güzel dedim. Beren doğal ve duru bir güzelliğe sahip üstelik. Ben Beren yeteri kadar birincilik elde ettiği için kazansın istemiyorum ve şuan onun haricinde kim kazanırsa sevinirim.
Benim favorim yok. İntikamını bu etkinlikte kimin üzerinden alacaksın acaba . Tek alacağın intikam Beren finalde olursa onu oylamak olur çünkü şuan bu etkinlikte en istemediğim şey onun kazanması.
İkinci favorin kim?Benim de bu saatten sonra en çok istediğim şey Beren'in kazanması ve oylarım bu saatten sonra full Beren'e
İki favorimi de acımasız bir şekilde eleledin sürekli abartıldıklarını dile getirdin Artık senin bu yarışmadaki dostun benim düşmanımdır dosimosi...