2021 4.Tur | Beren Saat ⚡Mine Tugay ⚡Pınar Deniz | En Favori Güzel 2021

Hangi 2 güzel üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    44
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İkinci favorin kim? (b)
44 kişinin oyladığı bir etkinlikte eleme sebebi olarak beni görmen güzel hareket👏
Beren'i abartılı bulup oylayacaksan o senin çelişkin olur :A
Artık favorim yok, düşman olarak görmene gerek yok birini bu yüzden.
Simge'ydi :A
Olacaksa da olsun sen de Beren abartı yaaa diyip oy verdin sonuçta ben de veririm ne olacak :A O zaman senin düşmanın benim dostum dosimosi :A

• Sinir Bozucu
Reactions: Dosi
Simge'ydi :A
Olacaksa da olsun sen de Beren abartı yaaa diyip oy verdin sonuçta ben de veririm ne olacak :A O zaman senin düşmanın benim dostum dosimosi :A
Simge farkla elendi. Benim birşey yapmama gerek kalmadı :A görende sanki 1 oy ile elendi sanacak :A
Beren kazanırsa saygı duyarım. Sevdiğim bir isim ama Melis Sezen ve Mine Tugay elendiğine göre artık o da elensin.
Tamamdır kısacası ben düşmanın oldum. No problem 🤗

• Sinir Bozucu
Reactions: xdragxx
Simge farkla elendi. Benim birşey yapmama gerek kalmadı :A görende sanki 1 oy ile elendi sanacak :A
Beren kazanırsa saygı duyarım. Sevdiğim bir isim ama Melis Sezen ve Mine Tugay elendiğine göre artık o da elensin.
Tamamdır kısacası ben düşmanın oldum. No problem 🤗
Niye sen düşmanım olmuş olacaksın ki? :A Sen nasıl benim en sevdiğim 2 isme gıcıklık yaptıysan ben de gıcıklık yapacam hepsi bu aslında :A Geçen tur 5 kişi arasından 3 isim seçerken bile Beren dememişsin...

• Güldürdün
Niye sen düşmanım olmuş olacaksın ki? :A Sen nasıl benim en sevdiğim 2 isme gıcıklık yaptıysan ben de gıcıklık yapacam hepsi bu aslında :A Geçen tur 5 kişi arasından 3 isim seçerken bile Beren dememişsin...
Demek ki diğer isimlerde Melis Sezen ve Mine olmadığı için :A
İşte diyorum ki, öyle illa bu kazansın dediğim isim yok. Bana burdan darbe vuramazsın :A

• Güldürdün
İnşallah Beren kazanacak ve en büyük darbeyi yiyeceksin :A
Hani sen yerli güzeller ile alakan yoktu :A
Etkinliği duyurduğumda bile ilgisiz olacağını demiştin, şimdi ise beni kendine hedef aldın :A
Ne diyelim kolay gelsin. Kazanan Beren olmaz umarım :A bir sonraki tur rahat tur atlar. Sonra artık 2li elemeler başlar.

• Sinir Bozucu
Hani sen yerli güzeller ile alakan yoktu :A
Etkinliği duyurduğumda bile ilgisiz olacağını demiştin, şimdi ise beni kendine hedef aldın :A
Ne diyelim kolay gelsin. Kazanan Beren olmaz umarım :A bir sonraki tur rahat tur atlar. Sonra artık 2li elemeler başlar.
Mine Tugay ve Simge'ye yapılan haksızlıklara gelemedim....
Kazanan yine Beren olacak görüşürüz....

• Güldürdün
Aferin aferin :A Mine Tugay'ın da en tırt fotolarından bir tanesini seçmişsin dosimosi hanım ama neyse gözümden kaçmaz :A
Yok artık, madem tırt en başta deseydin, bizde değiştirdik. Sen geç orayı. Elenince sığınma bahanelere :A
Bu arada fotoyu ben mi yoksa @Tolstoyevski mi seçti hatırlamıyorum. O çok güzel dediğin Mine her hali ile güzel değil yani? Tırt foto mu :A

Yok artık, madem tırt en başta deseydin, bizde değiştirdik. Sen geç orayı. Elenince sığınma bahanelere :A
Bu arada fotoyu ben mi yoksa @Tolstoyevski mi seçti hatırlamıyorum. O çok güzel dediğin Mine her hali ile güzel değil yani? Tırt foto mu :A
Aralarında en tırt foto :A Gerçi Beren'in şu fotosuna bak nasıl eler hala anlamadım :A Senin yüzünden işte aferin sana.

• Güldürdün
Aralarında en tırt foto :A Gerçi Beren'in şu fotosuna bak nasıl eler hala anlamadım :A Senin yüzünden işte aferin sana.
Vay be, ben bu kadar etkili olsam zamanında Beren kazanmazdı 1 oy ile :A veya Kıvanç Tatlıtuğ erkenden elenmezdi.

Atiye, Mucize Doktor karşısında elenmezdi :A Beren, senden intikam aldı :A

• Sinir Bozucu
Beren Saat'ten kurtulduk diye seviniyordum, ah Hazal'ın derdi gitmiyor yine :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...