Star Menajerimi Ara - Dizi Yorumları

Ada Masalı PR'ını bayağı iyi yaptılar gerçekten. Öyle ballandıra ballandıra anlattılar ki bayağı insanın ilgisini çekmiştir şimdiden. Tabii koskoca Ay Yapım'ın bir yaz dizisinden medet umar hale gelmesi de biraz trajikomik açıkçası. Ben senaryoyu yazıyor olsam her ihtimale karşı "Ay Yapım yapıyor sezon boyunca gider" gibi (sezon içindeki işleri bile patlıyorken) aşırı iddialı cümleler yazdırmazdım ama reklam işte ne yaparsın. :A En azından koca bir fiyaskoyla sonuçlanan İbo Show bölümü gibi olmadı ve hikaye göze batmadan tatlı tatlı işlendi. :A Ha gerçi festival filminde ve müzikal tiyatroda oynamak oyuncuların kariyeri için daha faydalıyken basit bir yazlık dizi için onları vazgeçirmek de gerçek hayatı düşününce ilginç oldu ama yapacak bir şey yok. :A

Gelecek hafta da anlaşılan Çukur setine gidiyoruz. :Z Tabii gönül ister ki o gösterişli kadroyu peş peşe görelim ama orası zor maalesef. Aslında yaz geliyor ve diziler de bittiği için özellikle 2-3 hafta sonra Ay Yapım oyuncularının gelmesi çok daha kolay olur umarım bu potansiyel harcanmaz. Özellikle Demet Evgar ve Ahsen karşılıklı oynamazsa öte tarafa gözü açık giderim valla. :A

Neyse sonuç olarak her açıdan çok güzel bir bölümdü. Sema Ergenekon ve Uğrşa Güneş bu dizinin başına gelmiş en iyi şeylerden biri olduğunu her hafta tekrar tekrar gösteriyor aldıkları paranın her kuruşu helal hoş olsun. :Z Kıraç-Ceyda sahneleri aşırı komikti, Çınar'ın senaristlik kariyerinin hatırlanması güzel bir detaydı, DicBar sahneleri de gerçekten tatlıydı ama şu Tuğrul'un dozunu biraz kıssalar iyi olacak. İlk 1-2 bölümde güldürüyordu ama kısa zamanda yormaya başladı. Bunun dışında da hiçbir itirazım yok emeklere sağlık. :bhr:

Çok iyi bölümdü, en son beni böyle çeken bir 35. bölüm vardı bir de bu. Ada Masalı PR'ı, Alp Navruz'un film sahneleri ve Ayça Ayşin Turan'ın tiyatro sahneleri çok iyiydi, özellikle bölüm başında Kıraç ve Gülin'in telaşlı hallerine bayıldım. :A

Edit: Sonunda Erler Film'e neden teşekkür ettiler ki. :A

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Koca iki saat boyunca bom boş bir bölüm yazmayı nasıl becerdiniz ya? :D Kariyerlerinde hepi topu bir tane dizi tutturmuş iki kişi için koca bir bölüm yapacak kadar küçüldü mü bu yapım? Oyunculara yazılan saçma sapan hikayeleri konuşmaya gerek yok.

Çocuk hikayesi görünce bir an güzel bir şey çıkacak diye umutlandım ama dizi şaşırtmadı. Güzelce işlenebilecek konuyu basit bir abla kıskançlığına bağlamak harika bir fikirdi. Gerçi doğru bu dizi sektörü anlatması için değil DicBar sahneleri için vardı.

Çınar ve Mayda ilişkisi bitince Gülin ile tam sırası deyince bana karşı çıkanlar şimdi sus pus yine diziyi övüyor. İyi kötü yine de güzel bir Çınar-Ceyda ilişkisi yazılmışken Gülin işi nereden çıktı merak ediyorum. Ama ben demiştim dizide illa üçgen olacaktır diye. Yakında senaristler Jülide'yi de hatırlarsa orada da bir üçgen çıkar.

Korktuğum başıma geldi dizi Çukur'u işleyecek. İnşallah fazla derine inmezler. Gidip saçma sapan bir hikaye yazıp dizinin imajını bozmaları çok yüksek. Alsınlar oradan Mustafa Kırantepe, Boncuk Yılmaz gibi güzel oyuncuları karakter dışında kullansınlar.

Şu dizi bitmeden köstebek olayı ve soy adı meselesi unutulmasa bari. Ortada rezil gibi kapanmadan duruyorlar. :D

Dizi tam yaz dizisi moduna girdi. Fragmanlar sürekli çiftler üzerine kurulu. Mustafa Kırantepe'nin hikayesi umut vermiyor. Onu kaçıran kadını oynayan oyuncu ne güzel kilo vermiş ya.
Hadi geçen hafta neyse de bu hafta konuk hikayesinden de koymuşlar o kadar da değil. :A

39. BÖLÜM FOTOĞRAFLARI

E2dN4VFX0AI0eFu

------

@hayret bi şey @mesmeso @Yiğitt @ozmoturk @Alos @slhttnmtl @Staran

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: slhttnmtl and STAR
Senaristler bu kadar kolay tekrara düşmemeliydi. Ayrılan çift hikayesini bir kez daha neden işliyorlar?