İlker Ayrık 'Seksenler'e Geri Döndü! | TRT 1

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,777
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
E2N50ifXoAEgs8c

İlker Ayrık yeniden 'Seksenler'de!

Yapımcılığını Birol Güven'in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Bora Tekay'ın oturduğu, kadrosunda Özlem Türkad, Şoray Uzun, Ayşe Tolga ve Reha Özcan gibi isimlerin yer aldığı diziye Çağatay karakterine hayat veren İlker Ayrık geri dönüyor.

Seksenler, yeni hikayeleri ve yeni karakterleriyle Haziran'da TRT 1'de!

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Dizide bir süredir Belçika’da olan Çağatay bu sezon sürpriz bir şekilde mahalleye geri dönüyor. İlker Ayrık’ın Seksenler dizisine geri dönmesiyle beraber, dizide yepyeni, çok eğlenceli bir hikaye de başlıyor. Belçika’da herkesten gizli evlenen Çağatay, Belçikalı eşi Amelie (Zeynep Demirel) ile beraber Rukiye’nin karşısına çıkıyor. Karşısında yabancı bir gelin gören Rukiye’nin tepkisi ve karakterlerin başlarına gelecek olanlar ise büyük merak konusu…

İlker Ayrık, Seksenler dizisine geri dönmesiyle ilgili “Burası zaten benim ailem gibiydi. Eve geri dönmüş gibi hissediyorum” dedi.
Yazık etmiş kendine.
Valla güzel haber Seçil'le evliydi ama

Dönmesini bekliyordum. Çünkü yeni Seksenler ilk başlayacağı zaman senaryo okumalarına katılmıştı. Bakalım nasıl olacak? Senaryo iyi olursa yeniden ilgi görebilir. :)

Dizide bir süredir Belçika’da olan Çağatay bu sezon sürpriz bir şekilde mahalleye geri dönüyor. İlker Ayrık’ın Seksenler dizisine geri dönmesiyle beraber, dizide yepyeni, çok eğlenceli bir hikaye de başlıyor. Belçika’da herkesten gizli evlenen Çağatay, Belçikalı eşi Amelie (Zeynep Demirel) ile beraber Rukiye’nin karşısına çıkıyor. Karşısında yabancı bir gelin gören Rukiye’nin tepkisi ve karakterlerin başlarına gelecek olanlar ise büyük merak konusu…

İlker Ayrık, Seksenler dizisine geri dönmesiyle ilgili “Burası zaten benim ailem gibiydi. Eve geri dönmüş gibi hissediyorum” dedi.
Amelie ile kesin boşanır.Çünkü Seçil'le evliydi.2012 bölümlerinde