Pelin Akil'in yerine başka oyuncu olur.Çünkü 2011 bölümlerinde Amile ile evli değildi saçma oldu senaryo.Seçil artık gelmez ya, zaten başka dizide oynuyor.
Pelin Akil'in yerine başka oyuncu olur.Çünkü 2011 bölümlerinde Amile ile evli değildi saçma oldu senaryo.Seçil artık gelmez ya, zaten başka dizide oynuyor.
O da olabilir aslında. Sonuçta Niyazi değişmişti.Pelin Akil'in yerine başka oyuncu olur.Çünkü 2011 bölümlerinde Amile ile evli değildi saçma oldu senaryo.
Aynen her dizide karakteri canlandıran oyuncu değişiyor.O da olabilir aslında. Sonuçta Niyazi değişmişti.
Öyle ama Seçil bir gitti pir gitti bir daha da gelmedi en son bir bölüm göründü gerisi yokValla güzel haber Seçil'le evliydi ama
Öyle gözüküyorEvet, sanırım ilk sezon gösterdiklerine göre devam etmeyecekler.
Öyle ama bir türlü gelmiyor su Seçil Pelin Akil dönmüyor dicem diziye aklıma başka bir şey gelmiyorO zaman saçma olur .Senaryoya bağlı kalmaları gerek.
Evet evliydi yıllardır buna takmış durumdayım bu Seçil diziye neden dönmüyor☺Amelie ile kesin boşanır.Çünkü Seçil'le evliydi.2012 bölümlerinde
Her sene bekledim gelir mi diye dizinin biri bitti diğeri başladı madem dönmüyor başkasını bulsunlar☺Seçil artık gelmez ya, zaten başka dizide oynuyor.
Değişti ama ne oldu pek sevilmedi Niyazi ile birlikte karakteri de değişti☺O da olabilir aslında. Sonuçta Niyazi değişmişti.
Aynen Seçil 6.sezonda en son göründü.Niyazide karakter olarak değişti.Çağayat'da 6.sezonda başkasıyla çıkıyordu.Aynen bari başkası oynasa Seçil'i.Dizi saçmalayacal çünkü senaryoya bağlı değillerÖyle ama Seçil bir gitti pir gitti bir daha da gelmedi en son bir bölüm göründü gerisi yok
Öyle gözüküyor
Öyle ama bir türlü gelmiyor su Seçil Pelin Akil dönmüyor dicem diziye aklıma başka bir şey gelmiyor
Evet evliydi yıllardır buna takmış durumdayım bu Seçil diziye neden dönmüyor☺
Her sene bekledim gelir mi diye dizinin biri bitti diğeri başladı madem dönmüyor başkasını bulsunlar☺
Değişti ama ne oldu pek sevilmedi Niyazi ile birlikte karakteri de değişti☺
Ben eskisi kadar takipçisi değilim uzadıkça tadı kaçtı artık sürekli yeni oyuncular ,mekan değişikliği falanAynen Seçil 6.sezonda en son göründü.Niyazide karakter olarak değişti.Çağayat'da 6.sezonda başkasıyla çıkıyordu.Aynen bari başkası oynasa Seçil'i.Dizi saçmalayacal çünkü senaryoya bağlı değiller
Bir aile gitti bir aile geldi.Fehmi'nin yeğeni ile avukat aşkıda Nazlı ile Ergun'a benzedi.Aynı konular dönüp duruyor.Gerçektende sıktı.Dizi doksanlara geçti ahlen Seksenler dizinin adı.Dizi eski oyuncularla daha iyidi.360'da izlendiği için TRT tekrar yaptıBen eskisi kadar takipçisi değilim uzadıkça tadı kaçtı artık sürekli yeni oyuncular ,mekan değişikliği falan
Artık seçili de beklemiyorum dizinin yayın hayatına geri dönmesi bile büyük hataydı bence bir Seçil olayını bağlayamadılar yıllarca kafa patlattım bu konu da😉
İşte biten bir şeyi zorlamamak gerek aslında önce iyi gidiyordu 2-3 sene ara verince olmadı işte günlük dizi olması da tetikledi belki ilk başta 2010 yıllarından başlamasalardı bir türlü toparlayamadılar diziyiBir aile gitti bir aile geldi.Fehmi'nin yeğeni ile avukat aşkıda Nazlı ile Ergun'a benzedi.Aynı konular dönüp duruyor.Gerçektende sıktı.Dizi doksanlara geçti ahlen Seksenler dizinin adı.Dizi eski oyuncularla daha iyidi.360'da izlendiği için TRT tekrar yaptı
Geleceği ve geçmişi birbirine bağlayamadılar .Kopukluk oldu.Bi tek Nazlı ve Niyazi'yi bağladılar.Yabancı filmlerde öyle değil geleceği geçmişi birbirine bağlıyorlar.İşte biten bir şeyi zorlamamak gerek aslında önce iyi gidiyordu 2-3 sene ara verince olmadı işte günlük dizi olması da tetikledi belki ilk başta 2010 yıllarından başlamasalardı bir türlü toparlayamadılar diziyi
Onu da bağlamasalardı Ergunla devam etseydiler zaten o olayda çok saçma o kadar ayrı düştüler acı çektiler kavuştular sonra haftasında ayrıl, ayrılık sebebi de saçmaydı zatenGeleceği ve geçmişi birbirine bağlayamadılar .Kopukluk oldu.Bi tek Nazlı ve Niyazi'yi bağladılar.Yabancı filmlerde öyle değil geleceği geçmişi birbirine bağlıyorlar.
Sebebi neydiki acaba ?Aralarına kız girdi.Niyazi girdi.Zaten Ergün dönmeyecek.Onu da bağlamasalardı Ergunla devam etseydiler zaten o olayda çok saçma o kadar ayrı düştüler acı çektiler kavuştular sonra haftasında ayrıl, ayrılık sebebi de saçmaydı zaten
Ne güzel son sezonun başında gözükmüştü, ama sadece bir bölüm. Devamı gelmedi. Eski Niyazi'nin yerini yenisi asla dolduramadı. Yapımcı ile aralarında sorunlar olduğu için çıkartılmıştı kadrodanÖyle ama Seçil bir gitti pir gitti bir daha da gelmedi en son bir bölüm göründü gerisi yok
Öyle gözüküyor
Öyle ama bir türlü gelmiyor su Seçil Pelin Akil dönmüyor dicem diziye aklıma başka bir şey gelmiyor
Evet evliydi yıllardır buna takmış durumdayım bu Seçil diziye neden dönmüyor☺
Her sene bekledim gelir mi diye dizinin biri bitti diğeri başladı madem dönmüyor başkasını bulsunlar☺
Değişti ama ne oldu pek sevilmedi Niyazi ile birlikte karakteri de değişti☺
Bir anlasam zaten bu Seçil neden diziye dönmüyor diye evet niyazi doldurmadı o boşluğuNe güzel son sezonun başında gözükmüştü, ama sadece bir bölüm. Devamı gelmedi. Eski Niyazi'nin yerini yenisi asla dolduramadı. Yapımcı ile aralarında sorunlar olduğu için çıkartılmıştı kadrodan
Seçil'den sonra Funda diye bir hikaye yaptılar, onu da yarım bıraktılar. Baktılar Çağatay öyle kalıyor, sonra onu çıkardılar.Bir anlasam zaten bu Seçil neden diziye dönmüyor diye evet niyazi doldurmadı o boşluğu
Ay evet o sezon öyle bitti ya onlar evlenirken dedim bu adam Seçil ile evli değil miydi ilk sezon Funda ne alaka çok acayibime gitmişti doğrusu😉Seçil'den sonra Funda diye bir hikaye yaptılar, onu da yarım bıraktılar. Baktılar Çağatay öyle kalıyor, sonra onu çıkardılar.
Tam hatırlamıyorum ama geri geldiğinde Seçil, Funda ile birlikte olduğunu öğrenmişti sanırım. Sonra gitti tekrardan. Başlarda gösterilen 2010'lu yıllarda Çağatay ile Seçil evli gösteriliyordu ama.Ay evet o sezon öyle bitti ya onlar evlenirken dedim bu adam Seçil ile evli değil miydi ilk sezon Funda ne alaka çok acayibime gitmişti doğrusu😉
Çağatay kendi çıkmadı mı diziden çıkarıldı mı senaryodan ben kendi ayrılmış diye düşünmüştüm
O da bir bölümlük geldi evet o dönem hep başka dizilere başladı biri bitti diğerine 😊her dizisi bittiğinde belki Seksenlerde döner umuduyla baktım ama olmadı bir türlü gelmediTam hatırlamıyorum ama geri geldiğinde Seçil, Funda ile birlikte olduğunu öğrenmişti sanırım. Sonra gitti tekrardan. Başlarda gösterilen 2010'lu yıllarda Çağatay ile Seçil evli gösteriliyordu ama.
Sanırım, dizinin tekrar başladığı dönemde başka projelere yoğunlaşmıştı ve kendi çıkmıştı. Ama Birol Güven, kendisi isterse tekrar gelir mahalleye demişti ve geldi de.
Demek ki Belçikalı'dan ayrılıp 2010'lu yıllarda Seçil ile evlendi.Tam hatırlamıyorum ama geri geldiğinde Seçil, Funda ile birlikte olduğunu öğrenmişti sanırım. Sonra gitti tekrardan. Başlarda gösterilen 2010'lu yıllarda Çağatay ile Seçil evli gösteriliyordu ama.
Sanırım, dizinin tekrar başladığı dönemde başka projelere yoğunlaşmıştı ve kendi çıkmıştı. Ama Birol Güven, kendisi isterse tekrar gelir mahalleye demişti ve geldi de.
Geniş Aile Mürsel'den sonra çoook büyük projelerde yer alır derken Seksenler'deki Çağatay rolü bana da çok zayıf gelmişti...Kariyeri için geri adım gibi duruyor. Çok yetenekli bir oyuncu ama uzun süredir kayda değer işi yok. Dijitale sitcom yapsa ne güzel olur.