Suyu çıkarıldı artık, tahammül edilemez bir hal aldı iyice. Şaşkınlıkla izliyorum yapılanları.7. BÖLÜM FRAGMANI - 2
Beğenmediğin Kelebek ödülünü mü ister oldun. Sen de haklısın ecünnü ancak kanal torpiliyle bir ödül alabilir.Nalan'la Muzo'nun az daha öpüştüğünü görünce ne oluyoruz dedim hayalmiş meğer.
Bu arada buna aşırı katılıyorum madem HŞ döneminde vermediler ikinci Kanal D dizisiyle versinler bari. Gerçi övgünün altındaki yergi de dikkatlerden kaçmadı.
Yani alıp almaması ne kadar kaliteli bir oyuncu olduğunu değiştirmez ama saçma sapan isimler bile o sahneye çıkmışken kendisi hayli hayli çıkmalı.Beğenmediğin Kelebek ödülünü mü ister oldun. Sen de haklısın ecünnü ancak kanal torpiliyle bir ödül alabilir.
Burcu'da saçma sapan isim olduğu için haklısın, çıkmalı.Yani alıp almaması ne kadar kaliteli bir oyuncu olduğunu değiştirmez ama saçma sapan isimler bile o sahneye çıkmışken kendisi hayli hayli çıkmalı.
Canın ban istiyor galiba.Burcu'da saçma sapan isim olduğu için haklısın, çıkmalı.
Nerden bildin?Madem Boncuk-Can hikayesi başka evrene taşındı Hayri'yi de Onur Bilge (Sadık) oynasın ya izlemesi eğlenceli olur. Biraz daha ünlü olsa tam o rollere yakıştığı ve yine yakın zamanda OGM dizisinde oynadığı için Gökhan Yıkılkan'ı (Kırmızı Oda Recai) da önerebilirim. Ranoş teyze de Serkan Keskin olsun demiş ama üçünden daha ünlü birinin oynayacağı kesin. Kim gelirse gelsin yazın en merakla beklediğim oyuncu haberlerinden biri olacağı kesin.
Canın ban istiyor galiba.
İstediğin kadar saçmala istediğini sana vermeyiz çünkü buraya lazımsın.Nerden bildin?