Sohbet & Muhabbet Konusu

Bir şansım olsa 80'lerde 90'larda yaşamayı isterdim cidden. :( Çok yanlış bir zamana denk geldik.

Bütün imkanın var neredeyse her şey için, ama yaptığın şeylerden keyif alamıyorsun. :(
------

Fake hesap olsa fark edilirdi, ama benim hesabım olsa anında fark edilir. :A
Bende aynı şeyi isterdim zaman 90'larda durmalıydı hiç akmamalıydı
------

@AteşBöceği yanlış anlama bizim Emre de eski dizi meraklısıdırda şüphem ondan :A
Yok yok sıkıntı yok :) @serhatt o da eski dizi meraklısı Bizimkileri izliyor tek biz değiliz demek ki eski dizi izleyen😉

Eskileri sevmek anormal ise anormalim. :A
Ben de öyleydim yılalr önce bile kınanırdım eski şarkıları dinliyorum diye o zaman o şarkılar 10-15 yıllıktı şimdi 30 yıllık oldu
Bedenim 2021 de yaşasa da ruhum 1990 bugünlerde Anne Babamla Evlensene izliyorum hala o zaman ki gibi heyecanlanıyorum mesela aynı duyguları yaşıyorum😊

Ben de öyleydim yılalr önce bile kınanırdım eski şarkıları dinliyorum diye o zaman o şarkılar 10-15 yıllıktı şimdi 30 yıllık oldu
Bedenim 2021 de yaşasa da ruhum 1990 bugünlerde Anne Babamla Evlensene izliyorum hala o zaman ki gibi heyecanlanıyorum mesela aynı duyguları yaşıyorum😊
Sen kaçlısın arkadaşım ?

• Beğendim
Reactions: AteşBöceği
2000 öncesi yayınlanan dizileri pek izlemem, ama şarkıları çok severim. O zaman çıkan şarkılar bile bir başkaymış. Ne kadar nostalji sayfa varsa da takip ederim Instagram'da. :A

• Harika
Reactions: AteşBöceği
  • Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy