Bende onu etiketleyecektim.@MEnes bu habere çok sevinecek.![]()
Yoldaşımlarım benden sorulur.Bende onu etiketleyecektim.'Wimbledon'ı aratınca mesajları çıktı karşıma forumda.
![]()
Hoşmuş da logo.Kanalın Bir Önceki Logosu:
Ekli dosyayı görüntüle 102587
Siyah fontlu olanı da var.Bu nasıl?2 ne öyle ya?Gözükmüyor bile.
![]()
Bu en azından daha iyi.
Eurosport'tan izlerdik her zaman alışmıştık, şifresiz kanalda olması hoş olmuş... Ama Trt spikerleriyle tenis izlemekten soğuyup başka türlü izleme yöntemlerine başvurma ihtimalim de mevcut...@MEnes bu habere çok sevinecek.![]()
Tabi senin tuzun kuru Bein Connect'ten fişekliyorsun.Paralı platforma üye olmayanlar (benim gibi) nerden takip edecekler.Kendine mi müslümansın???Eurosport'tan izlerdik her zaman alışmıştık, şifresiz kanalda olması hoş olmuş... Ama Trt spikerleriyle tenis izlemekten soğuyup başka türlü izleme yöntemlerine başvurma ihtimalim de mevcut...![]()
Sen de haklısın tabii herkeste paralı platform ve o imkan olmayabiliyor...Tabi senin tuzun kuru Bein Connect'ten fişekliyorsun.Paralı platforma üye olmayanlar (benim gibi) nerden takip edecekler.Kendine mi müslümansın???![]()
Spiker konusunu bir türlü çözemedi...Sen de haklısın tabii herkeste paralı platform ve o imkan olmayabiliyor...Evet sizin de Wimbledon gibi tenisin en büyük organizasyonunu izlemek hakkınız...
Ama rica ediyorum kaliteli spikerler sunsun, Trt spikerleri ile spor organizasyonu takip etmek tüyler ürpertici olabiliyor bazen...
![]()
Spiker sorunu önemli bir sorun...Spiker konusunu bir türlü çözemedi...Eurosport ta yabancı mı yerli spiker mi karşılaşmaları anlatıyor?
Bakarsın bende kaçaktan takip ederim... Belli olmaz.Spiker sorunu önemli bir sorun...Eurosport Tr olduğu için yerli spiker elbette...
![]()
O zaman gelsin durumlara göre bakılır...Bakarsın bende kaçaktan takip ederim... Belli olmaz.![]()
Tabi senin tuzun kuru Bein Connect'ten fişekliyorsun.Paralı platforma üye olmayanlar (benim gibi) nerden takip edecekler.Kendine mi müslümansın???![]()
Bu muhabbet üzerine o hediye işini yapmıştım ama MEnes doymayıp 12.Adam'ın hediyesine konmaya çalıştıSen de haklısın tabii herkeste paralı platform ve o imkan olmayabiliyor...Evet sizin de Wimbledon gibi tenisin en büyük organizasyonunu izlemek hakkınız...
Ama rica ediyorum kaliteli spikerler sunsun, Trt spikerleri ile spor organizasyonu takip etmek tüyler ürpertici olabiliyor bazen...
![]()