TRT Spor 2, Yayın Hayatına Yeni Adı İle Başladı!

Kanalın Bir Önceki Logosu:
IMG_1527.jpg

• Üzücü
Reactions: slhttnmtl
Eurosport'tan izlerdik her zaman alışmıştık, şifresiz kanalda olması hoş olmuş... Ama Trt spikerleriyle tenis izlemekten soğuyup başka türlü izleme yöntemlerine başvurma ihtimalim de mevcut... :A
Tabi senin tuzun kuru Bein Connect'ten fişekliyorsun.Paralı platforma üye olmayanlar (benim gibi) nerden takip edecekler.Kendine mi müslümansın??? :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Tabi senin tuzun kuru Bein Connect'ten fişekliyorsun.Paralı platforma üye olmayanlar (benim gibi) nerden takip edecekler.Kendine mi müslümansın??? :A
Sen de haklısın tabii herkeste paralı platform ve o imkan olmayabiliyor... :A Evet sizin de Wimbledon gibi tenisin en büyük organizasyonunu izlemek hakkınız... :A Ama rica ediyorum kaliteli spikerler sunsun, Trt spikerleri ile spor organizasyonu takip etmek tüyler ürpertici olabiliyor bazen... :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Sen de haklısın tabii herkeste paralı platform ve o imkan olmayabiliyor... :A Evet sizin de Wimbledon gibi tenisin en büyük organizasyonunu izlemek hakkınız... :A Ama rica ediyorum kaliteli spikerler sunsun, Trt spikerleri ile spor organizasyonu takip etmek tüyler ürpertici olabiliyor bazen... :A
Spiker konusunu bir türlü çözemedi... :A Eurosport ta yabancı mı yerli spiker mi karşılaşmaları anlatıyor?

• Güldürdün
Reactions: MEnes

Bu muhabbet üzerine o hediye işini yapmıştım ama MEnes doymayıp 12.Adam'ın hediyesine konmaya çalıştı :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MEnes