Hiç yoktan iyidir.Yanıt verme inceliğinde bulunman bile yetti.Hiçbir şey desem.
Hiç yoktan iyidir.Yanıt verme inceliğinde bulunman bile yetti.Hiçbir şey desem.
Farkı olmaz Netflix alsa Süper Lig'i ayrı paket olarak satar zatenSüper Lig'in Dijital Platformlarda yayınlanması hakkında neler düşünüyorsunuz? @slhttnmtl @emreemreu @bazinga @xdragxx @The_Erinch @Tolstoyevski @mesmeso @Gerekli24 @seyfullXh @Emre Ozansoy
Kendi bünyesinde mi, başka platforma mı?Farkı olmaz Netflix alsa Süper Lig'i ayrı paket olarak satar zaten
Maç izlemediğim için pek bişey söyleyemem söylesemde saçma olur yaniSüper Lig'in Dijital Platformlarda yayınlanması hakkında neler düşünüyorsunuz? @slhttnmtl @emreemreu @bazinga @xdragxx @The_Erinch @Tolstoyevski @mesmeso @Gerekli24 @seyfullXh @Emre Ozansoy
Kendi bünyesinde ama farklı paket olarak Netflix Spor diye bir şey çıkar belkiKendi bünyesinde mi, başka platforma mı?
Hangi netten bahsediyorsun türknette 100mbs var ama belli bi süre sonra seni deli gibi uğraştırıyorlar vallaBu ülkede internet ağımı var... 100 mps var diye satıyorlar adam 10 mps alamıyor.... @12.Adam Digitalde yaş bu ülkede o işler....
Neden tüketicilere bu oyunu oynuyorlar? 😡Bu ülkede internet ağımı var... 100 mps var diye satıyorlar adam 10 mps alamıyor.... @12.Adam Digitalde yaş bu ülkede o işler....
Hepsinde var dostum o hız ama altyapı yetersiz kaldığında sadece var olmakla kalıyor.Hangi netten bahsediyorsun türknette 100mbs var ama belli bi süre sonra seni deli gibi uğraştırıyorlar valla
Türksat iyi diyorlar ama bize bi türlü gelmedi karşı sokakta Türksat var gelip bize bağlamıyorlar halbuki adamlara bişey bile demedikHepsinde var dostum o hız ama altyapı yetersiz kaldığında sadece var olmakla kalıyor.
Ben kendi adıma konuşayım Türksat kullanıyorum 100 denedim ama asla 60 üzerine çıkamadım;
o yüzden 50 kullanıyorum en azından 40 a kadar çıkıyor.
50 mps memnunum dediğim gibi 40-45 kadar çıkıyor.Türksat iyi diyorlar ama bize bi türlü gelmedi karşı sokakta Türksat var gelip bize bağlamıyorlar halbuki adamlara bişey bile demedik
Kablonet mi?50 mps memnunum dediğim gibi 40-45 kadar çıkıyor.
İşimi görüyorum.
Aslında bu konularda bilgim ve fikrim olsa uzun uzun yorum yapabilirdim de elimden ancak bu geldi.Hiç yoktan iyidir.Yanıt verme inceliğinde bulunman bile yetti.
50 mps candır 😁😁50 mps memnunum dediğim gibi 40-45 kadar çıkıyor.
İşimi görüyorum.
Hayatım değişmeden alışkanlıklarım hep aynı yere gelecek ne yaparsam yapayım2 gece üst üste geç uyuyorum 😱
Yarına daha erken kaçmaya çalışırım.
İyi geceler @Tolstoyevski @XanTier (eskidende gececiydin, bazı şeyler değişmemiş )
Ve uykuya kaçmış olan @xdragxx sanada günaydın/tünaydın
Yine güzel sohbetler oldu sizlerle
@mesmeso de aslında benzer şeyler demiş insanlar henüz tam olarak dijitale alışmadı hâlâ televizyon çok popülerDedikodular dönüyor da, neden erken olduğunu düşünmektesin?
Orta yaşlı insanların alışmakta zorlanacağının altını çizmiş.@mesmeso de aslında benzer şeyler demiş insanlar henüz tam olarak dijitale alışmadı hâlâ televizyon çok popüler