Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

Olamazsak tabii :A
Ulan Orçun ben de seni zeki sanardım :A Bak seneye o tribünler de açılacak. GFB bu bücürün etini sökecek etini :A Bu zamana kadar yaptığı tüm pisliklerin acısını biz sosyal medyada millet tribünde hesabını soracak :A
Fb'nin Hangi taraftar grubunu seviyorsun? :A
------

Lisans alınca her haltı bilmiyor yalnız :A Anadolu'da da pişecekti sonra beyefendi ama beyefendi için Fenerbahçe'de olmak bile kariyeri için yaptığı bir fedakarlık bizi de beğenmiyor yani :A
Orçuncuğum ne kadar erken o kadar iyi. Bu yer cücesiyle şampiyon olamayacağımıza her türlü bahse girerim. O yüzden inşallah devam kararı çıkarsa 5 maçta 3-4 puanla falan başlar da erken bir değişiklikle sezonu kurtarırız. Erol için dediğimi Emre için de diyim. Emre son 5 haftaya 5 puan önde girsin ordan şampiyonluğu verir.
------

Bu arada Emre kim Alex'in yanında diyorsun da :A Resmi site açıklama yaparken Emre'nin ismini Can Bartu, Lefter, Zeki Rıza Sporel'le anmıştı @HeisenBerg

Lisans alınca her haltı bilmiş olmuyor diyorsun sonra lisanssızlığı ve tecrübesizliği üzerinden vuruyorsun. (b)

Anadolu'da pişmek falan bırak, Anadolu takımları gibi mi oynuyoruz Fener'deki şu on maçlık periyot > Anadolu'da tam iki sezon.

Biz zaten Emre dışında da herhangi biriyle son 5 haftaya 5 puan önde girelim veririz muhtemelen ligi. :A Son şampiyonluğun Nisan'da oluşu tesadüf değil. :A

Ben anmam onlarla birlikte o yönetimin, sosyal medya sorumlusunun yaptığı bir hata.
Süper mod doğruları söylüyor.

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Dosi
Şansal Büyüka: "Ali Koç, seçime hazırlanırken, “Ersun Yanal‘ı getirin” diyen bir genel kurul delegesine, “Sen benim vizyonumu bilmiyorsun herhalde” demişti.Bunu söyleyen Ali Başkan, son iki sezonu stajyer hoca ile bitirdi. Geçen yıl Tahir Karapınar...Bu yıl Emre Belözoğlu..

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Şansal Büyüka: "Ali Koç, seçime hazırlanırken, “Ersun Yanal‘ı getirin” diyen bir genel kurul delegesine, “Sen benim vizyonumu bilmiyorsun herhalde” demişti.Bunu söyleyen Ali Başkan, son iki sezonu stajyer hoca ile bitirdi. Geçen yıl Tahir Karapınar...Bu yıl Emre Belözoğlu..
Sivasspor İrlanda’da donar @xdragxx

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
"Siz benim vizyonumu anlayamamışsınız".

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
@xdragxx 'in kalbine inecek. Yavaşça deseydin :A
Gerçi o Exxen dizilerini seviyormuş. Belki sevinir buna :A @12.Adam @HeisenBerg
Ali koçun yönetim kurulu Acun Hamdi akın Mehmet Cengiz Mehmet Ali Aydınlar Ferit şahenk olabilir Rıdvan Dilmen eğer İbra edilmezse yönetim büyük tehlike olacak Göksel dümüşdagı aday olarak bekliyorum Birde Alanyaspor’un başkanının kardeşi çıkacak @Dosi karşısına çıkar diye tahmin ediyorum Ali koçun

• Beğendim
  • İlginç
Reactions: Dosi and 12.Adam