düelloya kalan biri sampiyon olur mu bilemedimMelis Sezen hiçte abartılmıyor. Kendisini şampiyonluğa ulaştırmayı hedefliyoruz
Bu saatten sonra değişmez bu turu @Tolstoyevski seçti.Damla'nın çok iyi dövmeli fotoğrafları vardı @Dosi 🙄
Yaktın Damla'yı resmen. DÇFC olanlara çağrı yapmamız lazım.Bu saatten sonra değişmez bu turu @Tolstoyevski seçti.
Bu arada tüm gruplar tamamladı ve bir düello daha çıktı piyasaya. Hem de 3lü ama 2tanesi üst tura çıkacak en azından
ben degil @Tolstoyevski yakti ama hayir yinede degisen birsey olmazdi. Melis Sezen suan populer dizilerde diye onun etkisi ile abartiliyor birazYaktın Damla'yı resmen. DÇFC olanlara çağrı yapmamız lazım.
O yönden bu tur iyiydi yalnız benim gördüğüm 2 kişi elendi. Güzel oldu benim açımdan tabi. İsimleri açıklamayacağım.ben degil @Tolstoyevski yakti ama hayir yinede degisen birsey olmazdi. Melis Sezen suan populer dizilerde diye onun etkisi ile abartiliyor biraz
linck yemekten korkma oylamasi devam edenleri söyleme tabi ama elenip giden kisileri acik edebilirsin Mesela Dilan Cicek elenmesine sevindimO yönden bu tur iyiydi yalnız benim gördüğüm 2 kişi elendi. Güzel oldu benim açımdan tabi. İsimleri açıklamayacağım.
Ebru Şahin ile Aybüke Pusat'ı da ben ekleyeyim o zaman. 😎linck yemekten korkma oylamasi devam edenleri söyleme tabi ama elenip giden kisileri acik edebilirsin Mesela Dilan Cicek elenmesine sevindim
bende hic üzülmedim elenmelerineEbru Şahin ile Aybüke Pusat'ı da ben ekleyeyim o zaman. 😎
Hiç de yakmışa benzemiyorum gayet kafa kafaya yakın gidiyor durumben degil @Tolstoyevski yakti ama hayir yinede degisen birsey olmazdi. Melis Sezen suan populer dizilerde diye onun etkisi ile abartiliyor biraz
oylamada kafa karistirma acisindan iyi taktikHiç de yakmışa benzemiyorum gayet kafa kafaya yakın gidiyor durum