2021 2.Tur | Düello | Damla Colbay ⚔️ Melis Sezen

Hangi güzel üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    38
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oylamada kafa karistirma acisindan iyi taktik :A
Görülen köy kılavuz istemez durum ortada bence, yarına kadar farka bile gidebilir :A

Damla'nın fotosu da çekici çünkü oldukça ve güzel ama Melis daha bir çekici gibi. Ama popülerlik de etki ediyor, Sadakatsiz vb :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Görülen köy kılavuz istemez durum ortada bence, yarına kadar farka bile gidebilir :A

Damla'nın fotosu da çekici çünkü oldukça ve güzel ama Melis daha bir çekici gibi. Ama popülerlik de etki ediyor, Sadakatsiz vb :A
bu kadar fani olmus oldugunu belli etmesen iyi olur :A bu kirmizi elbiseyi yasakliyorum artik :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
bu kadar fani olmus oldugunu belli etmesen iyi olur :A bu kirmizi elbiseyi yasakliyorum artik :A
Ama ona kırmızı çok yakışıyor 😱 :A

İşin şakası bir yana zaten düelloya kalmış bir ismin pek de iddiası yoktur o yüzden sorun yok :A

Sadakatsiz'de pek izlemedim ama Fatma'da biraz eh gibi gibi malum.. :A

• Güldürdün
Ama ona kırmızı çok yakışıyor 😱 :A

İşin şakası bir yana zaten düelloya kalmış bir ismin pek de iddiası yoktur o yüzden sorun yok :A

Sadakatsiz'de pek izlemedim ama Fatma'da biraz eh gibi gibi malum.. :A
Sadakatsiz dizisinde gicik bir rolü var ama Fatma dizisi gibi göze fazla hitap edilen degil :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Sadakatsiz dizisinde gicik bir rolü var ama Fatma dizisi gibi göze fazla hitap edilen degil :A
Gıcık rolü hissettirebilmek de başarıdır aslında, o yüzden takdir etmek gerek :A

Foster'daki kıza benzerliğinden dolayı sempatim olabilir, şu senin sevdiğin kız :A

• Güldürdün
Foster'da kimseyi sevmedim. hatta Foster karakterini bile :A:A
Gerçi Foster'daki versiyonu daha bi güzelmiş aslında ama bu etkinlikte olsa yine elenirdi erkenden :A

Who-Jodie-Comer.jpg

5227.jpg

• Güldürdün
Üç grupta oylarımı verdim, kusura bakmayın erasmus, sınav işleri vs. yoğunluktan hiç oy kullanamadım ama favorilerimden biri üstlere çıkmış sevindim. :Z Emeklerinize sağlık @Dosi @Tolstoyevski
Favorinin ismini sildim :A oylama gizli oylama ve halk ona göre bu isim zaten çıkmış deyip farklı oy kullanır :A
Artık hep oyla. 1 oy 1 oy işte :A sen kaçırmasaydın şimdi farklı isimler düelloda olacaktı :A

• Güldürdün
Reactions: mrt-06
Favorinin ismini sildim :A oylama gizli oylama ve halk ona göre bu isim zaten çıkmış deyip farklı oy kullanır :A
Artık hep oyla. 1 oy 1 oy işte :A sen kaçırmasaydın şimdi farklı isimler düelloda olacaktı :A
Ne biliyim damdan düşer gibi girdim konulara. :A Tamamdır oylarım artık müsaitim. :A

• Güldürdün
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...