Exxen'den Bayram Sürprizi: İçerikler Ücretsiz İzlenebilecek!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,677
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
E1IhZv2XoAEbYUx

Exxen içerikleri bayramda ücretsiz izlenebilecek!

Yılbaşı gecesi kullanıma açılan ve ilk 7 gün ücretsiz kullanılabilen yeni dijital platform Exxen'in iddialı dizi, program ve yarışmalarının bayram boyunca (12, 13, 14, 15 Mayıs günleri) ücretsiz izlenebileceği duyuruldu.

• Beğendim
Reactions: Doğan
Kullanıcı sayısına gözle görülür bir etki edeceğini düşünmüyorum ama güzel bir haber. Yalnız blutv'nin başına gelenleri görüp ders almışlardır umarım. Yoksa pek de güzel bir haber olduğunu söyleyemeyeceğim.

Güzel oldu bu. Hükümsüz, Gibi ve TolgShow'un kalan bölümlerini izlerim bu vesile ile :A Başkada izlemeye değecek pek birşey yok zaten şuanlık. (Ancak yoğunluktan dolayı büyük ihtimalle sitesi çökecektir)

• Beğendim
Reactions: slhttnmtl
Güzel oldu bu. Hükümsüz, Gibi ve TolgShow'un kalan bölümlerini izlerim bu vesile ile :A Başkada izlemeye değecek pek birşey yok zaten şuanlık. (Ancak yoğunluktan dolayı büyük ihtimalle sitesi çökecektir)
Sana uyar mı bilmem ama Zeynep Bastık ve Konukları'nı seviyorum ben, izlemeni tavsiye ederim. :X

Sana uyar mı bilmem ama Zeynep Bastık ve Konukları'nı seviyorum ben, izlemeni tavsiye ederim. :X
Hatırlattığın iyi oldu. Tüm bölümlerine bakamam ancak Hazal Kaya' nın konuk olduğu bölümde şarkı söylediği kısmı sosyal medyada görmüştüm, sesi çok güzeldi. O bölümü izlerim :)

• Beğendim
Gibi'yi beğenmiş miydin önerir misin. :A Absürd komedi olduğu için biraz kafam karışık yani sevebileceğim bir iş mi diye merak ediyorum. :A

• Beğendim
Reactions: Cervantes
Gibi'yi beğenmiş miydin önerir misin. :A Absürd komedi olduğu için biraz kafam karışık yani sevebileceğim bir iş mi diye merak ediyorum. :A
Bence kesinlikle şans vermelisin. İlk 3 bölümünü izlemiştim ve izlerken kendimi kaybettim çoğu kısmında gülmekten. Platformun en sürpriz işlerinden biri olmuş. İlk bölümünü izle, hemen diğer bölümlerini izlemek isteyeceksin bence. :) Bu arada Hükümsüz ve Gibi Blu Tv veya Netflix'te olsaydı bence çok ses getirirlerdi. Kendi alanlarında yapılmış en iyi dijital dizilerden bence ikisi de.

• Beğendim
Reactions: Aserat
  • Güldürdün

Forum İstatistikleri

Konular
176,540
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy