Sana uyar mı bilmem ama Zeynep Bastık ve Konukları'nı seviyorum ben, izlemeni tavsiye ederim.Güzel oldu bu. Hükümsüz, Gibi ve TolgShow'un kalan bölümlerini izlerim bu vesile ileBaşkada izlemeye değecek pek birşey yok zaten şuanlık. (Ancak yoğunluktan dolayı büyük ihtimalle sitesi çökecektir)
Hatırlattığın iyi oldu. Tüm bölümlerine bakamam ancak Hazal Kaya' nın konuk olduğu bölümde şarkı söylediği kısmı sosyal medyada görmüştüm, sesi çok güzeldi. O bölümü izlerimSana uyar mı bilmem ama Zeynep Bastık ve Konukları'nı seviyorum ben, izlemeni tavsiye ederim.![]()
Enis Arıkan'ın talk-show programını izliyor musun?Sana uyar mı bilmem ama Zeynep Bastık ve Konukları'nı seviyorum ben, izlemeni tavsiye ederim.![]()
Onu kesinlikle izle, sohbetleri de hoştu şarkı kısmı da.Hatırlattığın iyi oldu. Tüm bölümlerine bakamam ancak Hazal Kaya' nın konuk olduğu bölümde şarkı söylediği kısmı sosyal medyada görmüştüm, sesi çok güzeldi. O bölümü izlerim![]()
Yok, sen baktın mı hiç.Enis Arıkan'ın talk-show programını izliyor musun?![]()
Melis Sezen'in konuk olduğu bölüm dışında bakmadım, eğer izliyorsan nasıl gidiyor diye soracaktım.Yok, sen baktın mı hiç.![]()
Gibi'yi beğenmiş miydin önerir misin.Güzel oldu bu. Hükümsüz, Gibi ve TolgShow'un kalan bölümlerini izlerim bu vesile ileBaşkada izlemeye değecek pek birşey yok zaten şuanlık. (Ancak yoğunluktan dolayı büyük ihtimalle sitesi çökecektir)
Düzenli olarak program takip etmiyorum, o bölüm nasıldı. Ona ve Ezgi Mola'lı olana bakabilirim de.Melis Sezen'in konuk olduğu bölüm dışında bakmadım, eğer izliyorsan nasıl gidiyor diye soracaktım.![]()
Bu videodan sonra bakmıştım bölüme.Düzenli olarak program takip etmiyorum, o bölüm nasıldı. Ona ve Ezgi Mola'lı olana bakabilirim de.![]()
O zaman listeye eklendi.Bu videodan sonra bakmıştım bölüme.Genel olarak sevmiştim, güzel bir program yapmış Enis.
Bence kesinlikle şans vermelisin. İlk 3 bölümünü izlemiştim ve izlerken kendimi kaybettim çoğu kısmında gülmekten. Platformun en sürpriz işlerinden biri olmuş. İlk bölümünü izle, hemen diğer bölümlerini izlemek isteyeceksin bence.Gibi'yi beğenmiş miydin önerir misin.Absürd komedi olduğu için biraz kafam karışık yani sevebileceğim bir iş mi diye merak ediyorum.
![]()
Kullanıcı sayısına gözle görülür bir etki edeceğini düşünmüyorum ama güzel bir haber. Yalnız blutv'nin başına gelenleri görüp ders almışlardır umarım. Yoksa pek de güzel bir haber olduğunu söyleyemeyeceğim.
Survivor SMS sonuçları açıklandığında çökmüş bugün.Üye sayısını etkilemez ama sitenin çökmesine neden olacaktır.
Üh maşallah.Survivor SMS sonuçları açıklandığında çökmüş bugün.![]()
Herkes senin gibi düşünüyordur bence.Üh maşallah.En iyisi şansımı tam ortasında deneyeyim yoksa başı ve sonu imkansız.
![]()
İşte orası da doğru ahh ah.Herkes senin gibi düşünüyordur bence.Ama umarım denk gelirsin boş bir ana.