Süper Lig 2020-2021 Sezonu 41.Hafta mücadelesinde Beşiktaş ile Karagümrük karşı karşıya geliyor.
20:30'da başlayacak karşılaşma, beIN SPORTS HD 1 kanalından naklen yayınlanacak. Maçla ilgili yorumlarınızı bu konu altından yapabilirsiniz.
Konuyu açmayacaktım ama Emre 29 geçe açtığı için açmak zorunda kaldım.@Dosi BJK'ye pek şanslı gelmedin en son, bakalım bu kez ne olacak![]()
Cumartesi sezonun kapanışını yapacağız o zaman şansım tutar umarımKonuyu açmayacaktım ama Emre 29 geçe açtığı için açmak zorunda kaldım.
Kapışma durumunda olmayacağımı söylemiştim. Kapışsaydım yine benim olacakmış zaten. Sen ise hiç şansın olmuyor.
Git GS 'yi aç sen
Ve evet umarım faydalı olmam![]()
Şampiyonluk son maça kalırsa rezaletCumartesi sezonun kapanışını yapacağız o zaman şansım tutar umarımBakalım kicktipp adına bugünün getirileri ne olacak önemli olan şans o aslında
BJK bugün yenerse şampiyonluğu 99 garantiler. Haftaya Göztepe'ye de kaybetmesin bi zahmet![]()
Yedek kadroyla mı çıkacaktı?Karagümrük hiç olmadığı kadar tam kadro çıkıyor.
Bu zamana kadar hep bir eksiklik oluyordu. Sonunda takımı toplayabilmişler.Yedek kadroyla mı çıkacaktı?![]()
@Dosi haftaya gözünü seveyim bjk maç konusunu sen açma bi de böyle deneyelim galiba sen bizim takıma ilk sezonda iyi geliyosun sezon sonu senin kalemin değilHaftaya kazanmaktan başka şansları yok, tabi iyi bir gol oranı ile. 2 hafta üst üste yenilgiye dur denmeli.
Üzüldüm bu skora.
Ne alaka. Son 2 maç kaybettiniz. Onun haricinde 2. yarıda açtığım tüm maçları aldınız@Dosi haftaya gözünü seveyim bjk maç konusunu sen açma bi de böyle deneyelim galiba sen bizim takıma ilk sezonda iyi geliyosun sezon sonu senin kalemin değil![]()
O zaman son maçta 2. yarıda aç şu maçı da alalım artık şu kupayı aa yoksa altın tepsi ile sunacağız elimizle 😉Ne alaka. Son 2 maç kaybettiniz. Onun haricinde 2. yarıda açtığım tüm maçları aldınız
Tek maç ile şampiyonluğu kimin hak edip hak etmediği belirlenmez.Bırak Göztepe'yi Malatya'yı sen 10 kişi bu takım ile en azından berabere kalamıyorsan şampiyonluğu hak etmiyorsun demektir. GS çok mu hak ediyor? Hayır ama Beşiktaş da hiç hak eder tavır sergilemiyor. Göztepe maç satmaz. Malatya satar demem ama geçmiş olayları var ve direnci kırılırsa fark yemeye çok müsait. Ha eğer ki şampiyon olursak Beşiktaş bir Rıza hocaya teşekkür etsin.
@Dosi haftaya gözünü seveyim bjk maç konusunu sen açma bi de böyle deneyelim galiba sen bizim takıma ilk sezonda iyi geliyosun sezon sonu senin kalemin değil![]()
Sataşmayın lütfen kendini teselli ediyor. Onu üzen bizi de üzmüştür.Ne alaka. Son 2 maç kaybettiniz. Onun haricinde 2. yarıda açtığım tüm maçları aldınız![]()
Tek maç değil zaten ne kadar avantajın vardı tek tek verdin. Ankaragücü Sivas Galatasaray Karagümrük bir maç değil sırayla gelen bir seri.Tek maç ile şampiyonluğu kimin hak edip hak etmediği belirlenmez.
Bizimkilerde o hava yoktu ancak Hatay maçı sonu oldu. Ondan önceki açıklamalar motivasyon içindi.Beşiktaş'ın en büyük hatası haftalar öncesinden erkenden havaya girmesi ve camia daha doğrusu yöneticiler bazında kibre ulaşmasıydı durumun. Onlara arifeyi gösterdik, bayramı göstermeyeceğiz diyen yöneticiyi mi dersin, başkanlarının şu açıklaması sonrası Terim'i daha da hırslandırmalarını mı...
Galatasaray belki şampiyon olamayacak ama olamazsa da şampiyonluğu elinden kaçırmış olmayacak, bunun bir tesellisi var ve olayın bu noktaya gelmesi de Galatasaray'ın şimdi antipatik gelmesin şimdi ama şu meşhur sözü edilen winnerlik karakterini gösteriyor. Yani haftalar öncesinden havlu attı denilen, o kadar kötü futbol oynayan ve puan farkı yiyen takımın bu noktaya son hafta ulaşmasının başka bir açıklaması yok. 5 gün sonra BJK şampiyonluğu ilan etse bile (ki çok yüksek bir ihtimal halen) bu durum halen geçerli olacak işler bu noktaya geldiği için.
Rakiplerini, Galatasaray'ı fazla küçümsediler ve son haftaya böyle bir stresle girdiler, şampiyonluk gelse bile haftalar öncesindeki neşeden uzak, stresli bir şampiyonluk olacaktır.