Tolstoyevski
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 39,954
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
666666 kere maşallah
666666 kere maşallah
Bu kez sen yakalamadın, ona şaşırdım666666 kere maşallah
Tamamdır o iş bende o halde Aslında aklımdaydı ama maç yorgunluğu filan derken şey olmuş, iyi ki kaçırmamışsınBu kez sen yakalamadın, ona şaşırdım
Şu profil mesajı hangisiydi bulamadım. Sonra oraya atayım
BilmezmiyimTamamdır o iş bende o halde Aslında aklımdaydı ama maç yorgunluğu filan derken şey olmuş, iyi ki kaçırmamışsın
En sevdiğim sayılardandır...
Güzellerin konusu diyorum. Hani pası @Tolstoyevski 'ye attım ya çok yüklendim galiba. Yarın ben açayım grupları dedim belki ikisinide, yada 1 tanesini
------
Şurada kendimi frenliyeyim yoksa sırada kendimi sıvama durumu olur
Aslında biraz benlikte bir mesaj ama sen benden daha çok öyle davranmaktasın
Zey beni biliyor ve gerekeni söylemiş... Benim konu açmakla ilgili aramdaki ilişki daha net anlatılamazdı...@MEnes le ortaklaşa yapın biraz da işin ucundan o tutsun.Boş boş oturuyor.
Yine ne işler çeviriyorsunuz? 🤔🤔Merve bu arada nasıl fark yemiş öyle 😱 @DarkLegenD
Sonuçlardan haberin yok sanırım oylamadığın için ama sakin ol ve sessizce oylayıp sonuca bak...Yine ne işler çeviriyorsunuz? 🤔🤔
@MasacRE 'de daha burda Damla Can için kullanmamışSonuçlardan haberin yok sanırım oylamadığın için ama sakin ol ve sessizce oylayıp sonuca bak...
2021 - 1.Tur | En Favori Güzel - 6.Grup
Son senelerin popüler olan dizi,sinema,müzik ve yarışmalarda boy gösteren ekran güzellerini sizin önerileriniz ile belirledik ve sizlerin oyları ile en güzelini seçeceğiz. Ankette yer alan hangi 7 güzel bir üst tura yükselsin? Kısaca kurallar: İlk turda 2 güzelin eşitlik durumunda ikiside...fav10.net
Niye bakayım ki? 🤔 Merve Taşkın şu an bir dizi veya filmde oynamadığı için ilk turda elenmesi çok normâl. Güncel olarak oyunculuk yapmayanların bu etkinlikte işi olmaz.Sonuçlardan haberin yok sanırım oylamadığın için ama sakin ol ve sessizce oylayıp sonuca bak...
2021 - 1.Tur | En Favori Güzel - 6.Grup
Son senelerin popüler olan dizi,sinema,müzik ve yarışmalarda boy gösteren ekran güzellerini sizin önerileriniz ile belirledik ve sizlerin oyları ile en güzelini seçeceğiz. Ankette yer alan hangi 7 güzel bir üst tura yükselsin? Kısaca kurallar: İlk turda 2 güzelin eşitlik durumunda ikiside...fav10.net
Sen yine de bak ve bir oy bir oydur mantığı önemli, benden söylemesiNiye bakayım ki? 🤔 Merve Taşkın şu an bir dizi veya filmde oynamadığı için ilk turda elenmesi çok normâl. Güncel olarak oyunculuk yapmayanların bu etkinlikte işi olmaz.
Ozaman niye önerdinNiye bakayım ki? 🤔 Merve Taşkın şu an bir dizi veya filmde oynamadığı için ilk turda elenmesi çok normâl. Güncel olarak oyunculuk yapmayanların bu etkinlikte işi olmaz.
Ne çabuk ulaşmışsın 66.666’ya. 😱
Dolar gibi artıyor değeriNe çabuk ulaşmışsın 66.666’ya. 😱
Oylama ne zamana kadar sürüyor Dosi hanım@MasacRE 'de daha burda Damla Can için kullanmamış
Son grupları açınca 2 gün süre veririz. Çarşamba son bulur Sherlock gibi daima olmayanlar kaçırmasın diyeOylama ne zamana kadar sürüyor Dosi hanım
Tamam o zaman hepsini toplu oylarım, şimdilik dursun bir köşedeSon grupları açınca 2 gün süre veririz. Çarşamba son bulur Sherlock gibi daima olmayanlar kaçırmasın diye
Hepsi aynı anda biter
24 saat olmadan 35 üstü oy geliyor. Bu grupta misal hiç bir şey değişmez aynen son gruplar ile birlikte toplu oy kullanırsın. Bundan sonraki ilk turlarda bu ayarda gider.Tamam o zaman hepsini toplu oylarım, şimdilik dursun bir köşede
Zaten oylama sonucunu da görmediğimden önce veya sonra vermek bir şey değiştirmiyor, sadece geleneksel olarak sonlarda kullanıyorum işte oylarımı24 saat olmadan 35 üstü oy geliyor. Bu grupta misal hiç bir şey değişmez aynen son gruplar ile birlikte toplu oy kullanırsın. Bundan sonraki ilk turlarda bu ayarda gider.
Yavaş ve emin adımlarla
Yetiştin 10 grubuda açtık artık ve Çarşamba start veririz gibi 2. Tura.Oyumu kullandim.
Asli, Ayca ve Tülin.