Aslında kriter güzellik ama genelde insanlar sevdiği dizilerden seçiyorKriter güzellik mi oluyor yoksa oyunculuk mu @Dosi ben ama yine kendi sevdiğim oyuncuları işaretledim gibi ama![]()
Ve her aday oyuncu değil
Aslında kriter güzellik ama genelde insanlar sevdiği dizilerden seçiyorKriter güzellik mi oluyor yoksa oyunculuk mu @Dosi ben ama yine kendi sevdiğim oyuncuları işaretledim gibi ama![]()
Tmm ben yine benim sevdiğim kişilere ve iyi olduğunu düşündüğüm kişilere veririmAslında kriter güzellik ama genelde insanlar sevdiği dizilerden seçiyorEn Favori Kadın Oyuncu deseydik zaten %90 güzellik için oylardı
Ve her aday oyuncu değil![]()
Merve Taşkın da yüz güzelliğine güvensin, fiziğiyle kendini güzel sanmasın...![]()
Ne demek istediğimi anladın mı?İlk defa bir grupta 7 kişi seçtim sanırım garip bir durumda gerçekten de...![]()
O aslında MEnes içindiAnlamadım tam 😱![]()
Ben Merve Taşkın'ı tanımıyordum bile o mesajlara kadar...Ne demek istediğimi anladın mı?@Tolstoyevski
İnandım....Ben Merve Taşkın'ı tanımıyordum bile o mesajlara kadar...İsim olarak bilmeyi bırak kim olduğunu bile bilmiyordum. Yüzünü dahi görmemiştim. O gün gittim baktım ve bilerek öyle konuştum.
Ama yüzü öyle çirkin değil yani objektif olarak bakacak olursam...
![]()
İnanıp inanmamak elbette senin bileceğin iş ama beni bilirsin böyle konularda beyaz yalan dahi olsa söylemem... Sanat önemli çünkü...
Dark kendisi bile oy vermemiş ama @MEnes onun yerine kullamış oy
Seni işime gelince bilirimİnanıp inanmamak elbette senin bileceğin iş ama beni bilirsin böyle konularda beyaz yalan dahi olsa söylemem... Sanat önemli çünkü...
Onun dışında şov yapmak artık günlük sıradan öğün olarak aldığım bir şey haline geldi...O gün yapmadım mı günüm eksik olmuş oluyor o yüzden diyeceğim bir şey yok...
![]()
Ve istediğim zaman güzel cevap veririm. Herşeyin yeri ve zamanı var. Herşey planlı (biraz MEnes tarzı bir yazı olduBu da güzel cevapmış hoşuma gitti bak...![]()
Tam benim mesajımmış bu daha da çok hoşuma gitti...Ve istediğim zaman güzel cevap veririm. Herşeyin yeri ve zamanı var. Herşey planlı (biraz MEnes tarzı bir yazı oldu)
Güzellerin konusu diyorum. Hani pası @Tolstoyevski 'ye attım yaBen konu açmıyorum ki... Anlamadım !![]()
Şurada kendimi frenliyeyim yoksa sırada kendimi sıvama durumu olurTam benim mesajımmış bu daha da çok hoşuma gitti...![]()
@MEnes le ortaklaşa yapın biraz da işin ucundan o tutsun.Boş boş oturuyor.Güzellerin konusu diyorum. Hani pası @Tolstoyevski 'ye attım yaçok yüklendim galiba. Yarın ben açayım grupları dedim
belki ikisinide, yada 1 tanesini
![]()
Sence @MEnes böyle bir etkinlikte konu açar mı? 😱@MEnes le ortaklaşa yapın biraz da işin ucundan o tutsun.Boş boş oturuyor.![]()
Hiç belli olmuyor.Sence @MEnes böyle bir etkinlikte konu açar mı? 😱
Yok o arka planda baya çalışıyorona çok iş yaptırıyoruz @Tolstoyevski
Kendisi yaptığı 'iyilikleri' göz önünde yapmayı sevmiyorHiç belli olmuyor.![]()