2021 En Favori Güzel 2021 - Genel Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Dosi tüm mesajları okumaya üşeniyorum, benim 3. tercihim olarak Simge eklendi dimi. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
  • Güldürdün
Reactions: kerem and Dosi
@xdragxx'in yorumunu görünce iyice sinir oldum ona inat Tülin Özen'i ben koyuyorum. :A Songül Öden'i @kerem ekletti, siz de Ebru Özkan derseniz tamam. :A
Ekledim Tülin Özen ve Ebru Özkan'ı.
@kerem son kararı versin, Yasemin mi yoksa Songül mü.
Binnur Kaya'yı sileceğim ve kalan 2 kontenjanda Meryem Uzerli, Nurgül Yeşilçay, Tuğba Yurt ve bir iki isim daha @Tolstoyevski 'ye sunacağım ve 2 isim tamami ile onun kararı ile olacak. Bu ayrıcalık onun hakkı :A

@kerem son kararı verdim, Yasemin mi yoksa Songül mü.
Binnur Kaya'tı sileceğim ve kalan 2 kontenjanda Meryem Uzerli, Nurgül Yeşilçay, Tuğba Yurt ve bir iki isim daha @Tolstoyevski 'ye sunacağım ve 2 isim tamami ile onun kararı ile olacak. Bu ayrıcalık onun hakkı :A
Yoğun mesai öncesi ayrıcalık gibi ayrıcalık oldu buna sevindim işte :A :Z

• Harika
@kerem son kararı versin, Yasemin mi yoksa Songül mü.
Binnur Kaya'yı sileceğim ve kalan 2 kontenjanda Meryem Uzerli, Nurgül Yeşilçay, Tuğba Yurt ve bir iki isim daha @Tolstoyevski 'ye sunacağım ve 2 isim tamami ile onun kararı ile olacak. Bu ayrıcalık onun hakkı :A
Son mesajında Yasemin'den vazgeçeceğim demiş Songül de sen. :A

• Güldürdün
  • Güldürdün
Reactions: xdragxx
Bu arada Damla'yı da Evrim Keklik ismini gördükten sonra eklemeye karar verdim. Evrim'in olduğu bir listede Survivor'un gelmiş geçmiş en güzel kadını olmazsa olmazdı :A @dreamy @Dosi
Güzellik olarak bence de Damla > Evrim. Elimizden geldiğince destek olmaya çalışırız. :love1:
Eklendi aynen. Baya bi kaos oldu. Bir anda sayfalarca mesaj yazılmış oldu :A :A
@kerem benim hakkımın üstüne konacakmış az kalsın, gördüm...

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: MasacRE and Dosi
Kafana göre takıl vs demişti :A ama farketmez sonuçta biri silinip diğeri eklenecek. Sayıda farklılık olmaz :A
------

Orası doğru bak :A
Bakın etrafa ve kararını ver.
10 sene önce olsa Zuhal Topal derdim ama gerçekçi değil şu anki şartlarda :A
Müge Boz diyorum onun yerine :A

• Güldürdün
Kafana göre takıl vs demişti :A ama farketmez sonuçta biri silinip diğeri eklenecek. Sayıda farklılık olmaz :A
Tamam işte senin kafan botokssuz olandan yana olmalı. :A

Zuhal Topal'ı çıkarsam da kendi istediğim bir ismi koyarım ki :A
Aa sen Mucize Doktor'u uzun süre izledin Zuhal yerine Hayal Köseoğlu desene. :A Nazlı varsa Açelya da olmalı o da aşırı güzel. :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Tamam işte senin kafan botokssuz olandan yana olmalı. :A

Aa sen Mucize Doktor'u uzun süre izledin Zuhal yerine Hayal Köseoğlu desene. :A Nazlı varsa Açelya da olmalı o da aşırı güzel. :A
Mucize Doktor'da en sevmediğim karakterdi :A Tercihimi Müge Boz'dan yana kullandım artık.

• İlginç
Reactions: Aserat
  • Güldürdün
Reactions: MasacRE and MEnes
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...