2021 En Favori Güzel 2021 - Genel Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazı isimleri eleştirdim ama herhangi bir öneriyi iptal et falan demedim ki? Listede 94-95 kişi görünüyor ve az da olsa boşluk var ondan bu kadar lobi yaptım. Onlar kabul ediliyorsa ve hala boşluk varken benim saydığım isimler de eklenebilir diye önerdim sadece.
Limit sınırına ulaştığı için artık fazladan öneri almak mümkün değil, etkinliği yürüten bir diğer isim olarak ben bile Meryem Uzerli'yi bile kabul ettiremedim sonuçta ve 3 öneri hakkım kullanılmış oldu. @Dosi nin de dediği gibi en baştan tüm isimler kimseye sorulmadan rastgele de seçilebilirdi ama herkesin önerisiyle katılımcı bir etkinlik oldu ve yine tıpkı erkekler etkinliğindeki gibi sırf bu yüzden ufak da olsa kaosa neden oldu...

• Beğendim
Reactions: Dosi
Bergüzar Korel de dahil bu saydıklarının hepsi 2021 yılında bu yarışmada yeri olmayan isimler bana göre :A Onun dışında da ben başka ekleme yapmayayım zaten :D Listeyi bir gözden geçiririm ama sanırım hata yoktur.
Bunlar adayların bazıları ama bazılarından evet emin değilim. Farklı isimlerle gelebilirim.
Limit sınırına ulaştığı için artık fazladan öneri almak mümkün değil, etkinliği yürüten bir diğer isim olarak ben bile Meryem Uzerli'yi bile kabul ettiremedim sonuçta ve 3 öneri hakkım kullanılmış oldu. @Dosi nin de dediği gibi en baştan tüm isimler kimseye sorulmadan rastgele de seçilebilirdi ama herkesin önerisiyle katılımcı bir etkinlik oldu ve yine tıpkı erkekler etkinliğindeki gibi sırf bu yüzden ufak da olsa kaosa neden oldu...
Daha biraz şansı olabilir. Son 5i bir şekilde karara bağlarız.
Bir önceki seneye bacağım.

Listenin son hali belli olsun eğer kabul edilirse Binnur Kaya'yı başka isimle değiştirip 3. oy hakkımı başkasına kullanmış olurum ne yapayım. :A Kendisi buradaki tüm isimlerden çok farklı bir iç ve dış güzelliğe sahip ama forum değer bilmeyecek maalesef. :A @Dosi

• Güldürdün
Listenin son hali belli olsun eğer kabul edilirse Binnur Kaya'yı başka isimle değiştirip 3. oy hakkımı başkasına kullanmış olurum ne yapayım. :A Kendisi buradaki tüm isimlerden çok farklı bir iç ve dış güzelliğe sahip ama forum değer bilmeyecek maalesef. :A @Dosi
İnadının kırılması güzel :A
Belki @xdragxx 'de değişime gider :A
Bu arada Demet Akbağ'ı önereni ben de merak ettim. Bakayım :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx and Aserat
İnadının kırılması güzel :A
Belki @xdragxx 'de değişime gider :A
Bu arada Demet Akbağ'ı önereni ben de merak ettim. Bakayım :A
İnadım kırılmadı aksine senin inadın kırılmadığı ve Binnur'un güzelliği iki basit anketle ölçülemeyeceği için severek vazgeçmek zorunda kaldım keşke @xdragxx de aynı fedakarlığı yapabilse. :A

Demet Akbağ'ı öneren kesin Akrep izleyen biridir fazla uzaklarda arama. :A

• Güldürdün
Demet Akbağ, Melis Sezen, Müge Su Şahin
Demet Akbağ diyen kişiyi bulduk :A @slhttnmtl
------

İnadım kırılmadı aksine senin inadın kırılmadığı ve Binnur'un güzelliği iki basit anketle ölçülemeyeceği için severek vazgeçmek zorunda kaldım keşke @xdragxx de aynı fedakarlığı yapabilse. :A

Demet Akbağ'ı öneren kesin Akrep izleyen biridir fazla uzaklarda arama. :A
Buldum zaten :A @xdragxx
------

Benden önce bulmuşsun @Tolstoyevski :AA ama sadece alıntı olunca seni alıntı yapamadım :A

Bunlar adayların bazıları ama bazılarından evet emin değilim. Farklı isimlerle gelebilirim.

Daha biraz şansı olabilir. Son 5i bir şekilde karara bağlarız.
Bir önceki seneye bacağım.
Son yaptığın etkinlikte 4. tur ve ilerisine kalanlara baktım. Bergüzar Korel dışında Deniz Çakır var burada ismi yazılmayan. Etkinlikte olursa yine birkaç tur ilerleyebilir. Dışarıda iddialı isim kalmasın diyorsan onu ekleyebilirsin :D

• İlginç
  • Güldürdün
Son yaptığın etkinlikte 4. tur ve ilerisine kalanlara baktım. Bergüzar Korel dışında Deniz Çakır var burada ismi yazılmayan. Etkinlikte olursa yine birkaç tur ilerleyebilir. Dışarıda iddialı isim kalmasın diyorsan onu ekleyebilirsin :D
Öncelikle emeğine sağlık :bhr: Tamam onu ekleriz hemen. @Tolstoyevski Bergüzar Korel ile ekle. Kalan 3 ismi ikimiz karar veririz
------

Müge Su'yu da söylemiş :bhr: Demet Akbağ kendi yaşındaki kadınlara kıyasla daha güzel, burada da en azından ilk turu görebilecek :A
İlk turda elenir :A

Konseyde bakacağız duruma :A 3 hakkımız kalıyor :A Deniz Çakır yokmuş onu da aldık :A
Herkesin önünde yemin ediyorum bu kadını seçmezseniz iki elim yakanızda. :A Binnur'dan vazgeçtim ama bu kadın olmazsa etkinlik yok hükmündedir. :A @Tolstoyevski @MasacRE

20210422_014745.jpg

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
  • Güldürdün
Zuhal Topal'ı niye çıkarayım ki :A Çirkin değil belli bir alımı var favori olmasa da ilk 100'e de girer yani :A

• Güldürdün
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
173,108
Üyeler
8,483
Son Üye
justking