Getiremezler bana sansür. Forumun en aranılan yüzüyüm. @Maskeli Fedai#SerhataSansürGelsin @serhatt
Ben de izlemiyorum ve gerçek tarihi de anlattığını düşünmüyorum ve tarihi araştırmak varken sıradan bir televizyon dizisinden öğreneyim ki
Getiremezler bana sansür. Forumun en aranılan yüzüyüm. @Maskeli Fedai#SerhataSansürGelsin @serhatt
Ben de izlemiyorum ve gerçek tarihi de anlattığını düşünmüyorum ve tarihi araştırmak varken sıradan bir televizyon dizisinden öğreneyim ki
ÖyledirGetiremezler bana sansür. Forumun en aranılan yüzüyüm. @Maskeli Fedai
Yooo ben gayet de sosyal bir canlıyım Hatunlar peşimdeKendinle mi karıştırdın beni?
Yav he heGetiremezler bana sansür. Forumun en aranılan yüzüyüm. @Maskeli Fedai
Allah'ın dağında nasıl sosyal olabilirsin be? Sosyal olunacak en son yer orası.Yooo ben gayet de sosyal bir canlıyım Hatunlar peşimde
------
Yav he he
Oha Diyarbakır'ı çok yanlış tanımışsın sen @Özgür bir ara arkadaşa gezdirirsin buralarıAllah'ın dağında nasıl sosyal olabilirsin be? Sosyal olunacak en son yer orası.
Yalan mı en popüleriyim forumun. Sen de bu popülerlikten yararlanmak için bana sırnaşıyorsun.
Aman eksik olsun lazım değil gezdirmek. .ssOha Diyarbakır'ı çok yanlış tanımışsın sen @Özgür bir ara arkadaşa gezdirirsin buraları
Yav senden önce biz vardık buralarda kendine gel
Burda 75 var efsane bir yer @ÖzgürAman eksik olsun lazım değil gezdirmek. .ss
Ay buralardasın da ne oluyor ne ağırlığın-vasfın var. Sünepe herif.
Anket yap kim daha çok seviliyor görmek istiyorsan.
Seni olası bir ankette yeneyim de görAnket yap kim daha çok seviliyor görmek istiyorsan.
Neymiş o 75 adı gibi saçma bir yerdir kesin. .ss
HODRİMEYDAN.Seni olası bir ankette yeneyim de gör
Sensin saçma
Anlatıyorum anlamıyor. @serhatt bizi doğu dizilerindeki gibi konakta yaşıyor zannediyor.Oha Diyarbakır'ı çok yanlış tanımışsın sen @Özgür bir ara arkadaşa gezdirirsin buraları
Yav senden önce biz vardık buralarda kendine gel
Şakasız çok güzel yer 75. En lüks yerler orada tam senlik.Anket yap kim daha çok seviliyor görmek istiyorsan.
Neymiş o 75 adı gibi saçma bir yerdir kesin. .ss
Gelirse gezdirecem onu tabi parlak görüp coşmazsa.Yok artık @serhatt'a kalas demekte haklıymışım Gerçi adam da haklı o kadar çok konaklı aşiret dizileri yapıldı ki adamın bilincine işlendi
Yapma.. Buna hazır değil Diyarbakır yapma.. @serhattGelirse gezdirecem onu tabi parlak görüp coşmazsa.
Aman en fazla ne kadar lüks ve güzel olabilir, çap belli.Anlatıyorum anlamıyor. @serhatt bizi doğu dizilerindeki gibi konakta yaşıyor zannediyor.
------
Şakasız çok güzel yer 75. En lüks yerler orada tam senlik.
Gelirse gezdirecem onu tabi parlak görüp coşmazsa.
Diyarbakır'da parlak ne arar ayol siz rüya mı görüyorsunuz?Yapma.. Buna hazır değil Diyarbakır yapma.. @serhatt
Sen iyice kafayı yemişsin Çapsız .ssAman en fazla ne kadar lüks ve güzel olabilir, çap belli.
Diyarbakır'da parlak ne arar ayol siz rüya mı görüyorsunuz?
Hazır değilmiş paçoz fedai. Al başına çal be Diyarbakır'ını.
Yedirenler sağolsun...Sen iyice kafayı yemişsin Çapsız .ss