Maskeli Fedai
Favori Üye
Forumun ahlak yapısını bozuyorsun Ne yapmadın kiNe terbiyesizlik yaptım be? 😱
Forumun ahlak yapısını bozuyorsun Ne yapmadın kiNe terbiyesizlik yaptım be? 😱
Bununla gurur duyuyorum, forever ahlaksızlıq.Senin gibi antilere inat.Forumun ahlak yapısını bozuyorsun Ne yapmadın ki
Elimden geldiğince mücadele edecemBununla gurur duyuyorum, forever ahlaksızlıq.Senin gibi antilere inat.
Edemeyeceksin yani. Benim karşımda durman imkansız. Bu yüzden fazla diretme artık gel katıl bana.Elimden geldiğince mücadele edecem
Forumda teksin tek Kolay lokmasın yaniEdemeyeceksin yani. Benim karşımda durman imkansız. Bu yüzden fazla diretme artık gel katıl bana.
Evet gerçekten tek kaldım tüm parlakçılar yok oldu gitti.Forumda teksin tek Kolay lokmasın yani
Hepsini birer birer paketledik forumdan @SherlockEvet gerçekten tek kaldım tüm parlakçılar yok oldu gitti.
Ama ben GİTMEDİM HALA BURADAYIM. Ve tek başıma sizinle baş edebilecek güce sahibim.
Ben istediğim için gidiyorum ara ara, temelli gitmek istersem de yine kendi istediğim için olur. Siz beni paketleyemezsiniz ASLA. Dikkat edin de ben sizi paket etmiyeyim. .ssHepsini birer birer paketledik forumdan @Sherlock
Senin de sonun yakındır, gerçi bazen gidiyorsun ama temelli dönmemen için elimizden geleni yapacağız
İşte kendi isteğinle git de kurtulalim senden Ya da arabamla ezeyim seniBen istediğim için gidiyorum ara ara, temelli gitmek istersem de yine kendi istediğim için olur. Siz beni paketleyemezsiniz ASLA. Dikkat edin de ben sizi paket etmiyeyim. .ss
Benden kurtulmak istemediğini hatta beni sevdiğini ikimiz de biliyoruz.İşte kendi isteğinle git de kurtulalim senden Ya da arabamla ezeyim seni
Senden nefret ediyorum nefretBenden kurtulmak istemediğini hatta beni sevdiğini ikimiz de biliyoruz.
Araban yakında senin başına geçecek haberin yok. Tüm şerrimi, nazarımı yolladım sana. .ss
Çok merak ediyorum benden nefret etmek için tek bir sebep söyle. Neden ediyorsun?Senden nefret ediyorum nefret
Oha.. Haine bakı hele .ss
Her hareketin Bundan iyi sebep mi varÇok merak ediyorum benden nefret etmek için tek bir sebep söyle. Neden ediyorsun?
Senin daha iyi günlerin bunlar, o arabayı aldığın güne lanet edeceksin. .ss
Hasta mısın sen? Sana ne zararım var, ne varmış hareketlerimde?Her hareketin Bundan iyi sebep mi var
Aynen aynen.. Kıskanma arabamı
Hareketlerinin hepsi ofsaytHasta mısın sen? Sana ne zararım var, ne varmış hareketlerimde?
Nesini kıskanıcam senin külüstür arabanın. .ss
Sana göre öyle. Benim hareketlerimde hiçbir anormallik yok.Hareketlerinin hepsi ofsayt
Ahahahaha.. Dolmuş duraklarında sürün
Evden dışarı çıktığın yok hala konuşuyorsunSana göre öyle. Benim hareketlerimde hiçbir anormallik yok.
Ne sürünmesi, parlaklar kapımda kuyruk, beni arabalarına almak için yarış ediyorlar. Yıllar oldu dolmuşa binmeyeli. .ss
Kendinle mi karıştırdın beni?Evden dışarı çıktığın yok hala konuşuyorsun
#SerhataSansürGelsin @serhattForumun ahlak yapısını bozuyorsun Ne yapmadın ki
Ben de izlemiyorum ve gerçek tarihi de anlattığını düşünmüyorum ve tarihi araştırmak varken sıradan bir televizyon dizisinden öğreneyim kiTarih dizileri izlemiyorum, ama ekranda da görmek istemiyorum. Yeter!